You are never alone anymore

Vi börjar vara inne i den roliga tiden. Nu har man en svans efter sig nästan överallt man går. Tar inte många sekunder innan G har hittat en, och stänger man dörren får man minsan höra det. Stor skillnad på om han stänger in en. 
 
Extra roligt är om man behöver på wc och är ensam hemma. Man har garanterat sällskap. De knepiga är att försöka hindra honom från att slicka på golvbrunnen, kasta kattsand på golvet, gräva i blöj-roskisen eller sno allt papper. Han gär nämligen gärna allt på en gång. Nu har han dessutom börjat ställa sig upp mot allt så numera ingår även att eliminera risken för bulor i huvudet. 
 
Kanske man behöver hjälp med att ta wc papper
 
Jahaps, jag fick hela rullen tydligen
 
Balansträning
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: