Oj nej, dåliga mammavibbar

Oj nej. Nu kommer hela Gs matvärld att krossas och nu kommer han aldrig mera kunna säga att när jag var liten fick jag bara ren mat. Idag hände det som varje förälder fruktar mest. Jag har serverat honom halvfabrikat, proceserat kött, nermalet med diverse benbitar, mjöl och andra tillsattsämnen. 
 
Jag serverade KORV till middag. Inte hemmalagad där jag förs fött upp kalven, slaktat den när den blivit stor och sedan för hand malt ner köttet och stoppat korv där skalet/skinnet förstås varit strumbyxor (allt efter tips i pirkka-tidningen)
 
Tror ni han kommer överleva detta? Kommer han nu att acceptera ”finare”mat lagad från grunden. Första gången han fick smaka på korv.Gissa vad han först plockade upp från tallriken och åt upp. Positiva var att nästa som slank ner var tomaten. Sedan gallskrek han när han inte fick min korv. 
 
Frågan är vilket som skulle varit värre. Burkmat eller korv. Vi försökter ju övergå till att han skall äta själv och vi försökter tänka på det när vi handlar och lagar mat. Oftast blir de en egen kastrull åt honom men med samma mat vi äter utan kryddor och salt. 
 
Lille man, med en korvbit i varje hand. Som tur var de inga stora mängder som serverades. All korv syns på bilden
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: