Hur många böcker har ni läst idag?

När man vaknar 5:30 (lite väl tidigt tom för mig) hinner man med mycket direkt från morgonen. 
 
Dagens tema var tydligen böcker. G hämtar en bok åt gången som han kommer med åt mig. Sedan kryper han upp i famnen och så läser vi boken 2-3 gånger. Efter det tröttnar han och hämtar en ny. Så Nu har vi hunnit läsa 11 böcker, men eftersom vi som sagt läser dem flera gånger har vi väl läst ca 30 sagor. *puh*
 
Är ju positivt att G gillar böcker så mycket. Han sitter själv och bläddrar i dem både fram och baklänges samt uppochner. Läste någonstans att ett barn man läser för från tidig ålder har mera än dubbelt så många ord när de börjar skolan som ett barn man inte läst för. 
 
Han fortsätter dessutom att riva ut böcker, men nu har han övergått till ”vuxenhyllan”. Tur att vi har mindre ömtåliga böcker på de lägsat hyllorna
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: