God eftermiddag (?) på er alla

Lite svårt att säga var på dygnet vi är just nu. Väckning 5 idag och håll i gång sedan dess. Gjorde ett försök att muta sonen med att titta på snön som kommit i natt. Allt för att i alla fall få dra mig en liten stund. De fungerade i två minuter. 
 
 
Stiger man upp så tidigt kan en tupplur på förmiddagen vara riktigt bra. Passade på att testa nya vinterhalaren. Blir nog bra bara han växer en cm eller två till
 
 
Mamma hade kanske önskat att A: G skulle ha somnat på 2 s, eller B att de skulla ha skottat lite snö. 2 plus och oskottade vägar ger i alla fall kondis och svett. Skulle säkert gått ännu bättre om jag tagit på mig icebugen för var vist halt under snön. Hölls på bena som tur var
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: