Utedag

Blev en hel del tid på utsidan för mig och G idag. Efter att han sovit sin förmiddagslur klädde jag på mig och så fortsatte vi leka ute. 
 
Först byggde vi en snögubbe, ca 1 m hög. Eller vi och vi. Var väl mest jag som jobbade
 
Den snö som inte gick åt till gubben var jag tvungen att skotta bort så att man lättare skulle komma in. Plötsligt hittade jag en liten medhjälpare i skyffeln. 
 
Pappa fortsatte bygga boxar idag så vi fick trååååkigt. Orkade inte hitta på nått så blev en timmes promenad. Gick så att vi såg en massa bilar, spännande spännade. Älskar billig underhållning. Minus för föret dock
 
Totalt tillbringade vi nog tre timmar på utsidan. Tänk vad lite snö kan göra

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: