Biblioteksbesök med en en tvist

I går blev de familjeutflykt till biblioteket. För att göra ett äventyr av det tog vi bussen. Och ni som läst mina tidigare inlägg vet ju att jag tycker att det är ett äventyr bara att åka buss i sig själv. 
 
Sedan blev de ett lite oväntat extar äventyr på biblioteket. Visade sig att de hade babyposei och de skulle starta precis när vi kom. Så när vi nu blev inbjudna tackar man inte nej. Var tänkt för barn under ett år, men vi var nog på gränsen till att vara för stora. Inte så lätt att sitta stilla och han pratade rätt högljutt. Roligt att de ordnar liknande event som dessutom var tvåspråkigt (även om vi råkade vara enda svensktalande)
 
Nu har vi i alla fall laddat upp med en massa nya böcker så kanske mamma orkar läsa med ny energi.Fördelen med bibliotek är att de är gratis och man kan låna nya böcker när man tröttnat på de gamla
 
När är man annars för tillräckligt stor att själv välja böcker, jah hävdar man skall vara minst en meter lång (jo andra kläder då de är från ett annat besök, vi är ofta till biblioteket)
 
Mamma, jag kan själv faktist. Plus för att han är i lådan med bilderböcker med hårda sidor
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: