Ett halleljuamoment

Efter 11 månader, 2 veckor och tre dagar. Vi har slutat amma. Hoppas jag. Inne på dygn två nu utan amning och alla inblandade partners verkar vara i liv ännu. Sedan två veckor sover han dessutom hela nätter med lite undantag här och där. 
 
Gick faktist förvånansvärt lätt att sluta. När jag drog ner de till två gånger om dagen i början på månaden var de som att även han tappade intresse lite. Och i går kväll testade jag att lägga honom utan amning, i stället läste vi samma diktbok vi har börjat läsa på dagarna när han skall sova (den boken är antagliten jättetråkig eftersom han plöstlligt sover två timmar mitt på dagen)
 
Lite gnöl och gnäll var de på kvällen, men inte mer än vad de kan vara en svår kväll. Så nu skall vi köra veckan ut med att jag lägger och läser bok och sedan får kanske pappa börja ta över. Lite knepigt när de bara varit jag som kunnat lägga honom de senaste året. Ingen panik, vi har ännu 2,5 veckor på oss att träna. För efter det kommer vi nämligen att för första gången vara borta när han skall läggas. Tur att de bara är 15 min hem i fall de krisar sig 
 
Skulle någon sagt åt mig i mars/april att jag skulle amma nästan 7 månder till skulle jag aldrig trott på dem. Då hade jag gett de en månad till för att få de att fungera. Med facit i handen, kanske jag kämpade för mycket. Barn blir nog helt okej på ersättning också. 
 
HUR skall detta gå undrar babyG. Ett dygn gammal
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: