Vad som händer en söndag

Tanken var att lite snabbt chipmärka våra katter idag när det ordnades ett evenemang där de bara kostade 2,5€ per katt. Katterna var kanske inte så pigga på vår idé. Orsaken till att vi väljer att märka dem är ifall de kommer bort. Då kan man lättare hitta oss som ägare. Winne börjar ju bli lite till åren (född 2005) så hon springer kanske inte så långt mera, Rocky däremot är en krigskämpe samt att han faktist är en hittekatt från katthuset. 
 
 
Projektet tog liiiiite längre tid än vav vi tänkt. Närmare TVÅ timmar stod vi i kö. Var både hundar och katter som fick märkas. Ibland blev man lite trött i öronen, tror de skulle varit bra att ha delat upp dem. Som tur hade vi en moster med oss som hjälp. Slutde med att mannen åkte i väg för att försöka få G att sova och jag och syrran skötte om katterna. (hon var med som barnvakt så blev lite bakofram) Själva chipmärkningen gick över förväntan och tror vi inte var inne mer än en minut med två katter, inklusive winnie som var rikitigt sur. Vi hade dessutom sådan tur att de 100 första katterna fick gratis (sponsrade av österbottens djurskyddsförbund eller nått liknande) och vi var katt 38 och 39
 
Sonen vägrade sova middag idag så kommer att bli en spännande kväll misstänker jag. För att liva upp den lite bakade vi pizza. Och så klart måste G få en egen. Samma deg som den vuxna men toppade med massa tomatpure/ketchup, okryddad köttfärs och ost. Allt slank ner så måste varit god
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: