Problem med tron, hoppet och kärleken

Vi fick för några år sedan en gåva av min mans mormor. Hennes uppsättning av tro, hopp och kärlek då hon tyckte vi hade bättre nytta av dem. 
 
Så varje december har vi hängt upp dem och de har fått lysa i vårt hem. Och på förra stället gick de rätt bra att hänga och gömma upp alla sladdar. För de är ett evigt trassel med dessa sladdar. Tro och kärlek är dessutom på nått märkligt sätt sammalänkade med en sladd och då skall de lilla hoppet hänga där mellan. 
 
De börjar vara till åren. Stämmer årtalet på lådan är de inköpta på de glada 60 talet. När vi tar ner dem i år blir de nog att pilla bort allt papper och klä om dem. Börjar vara en hel del hål, både nya och lagade. Dessutom borde sladden bytas ut mot en jordad (tur de fanns ett utag här i vardagsrummet som var ogjordat så de gick) 
 
Idag hade vi alltså sladdproblem. När vi hängt upp dem ”som de skall vara” hade vi ca 3 m sladd överlopps som då hängde mellan symbolerna. Fult tyckte jag. Så vi började om från början. Klippte bort de gamla upphängen och lagade nya. Tejpade ihop sladdarna så att de inte skulle spreta så mycket och så att de skulle vara lättare att få symbolerna i samma höjd. De gick inte utan tydligen måste hoppet hänga lägre ner för att de alls skall bli snyggt (just för att tro och kärlek är sammanlänkade) 
 
Nu hänger de där i alla fall och sprider julstämning. Och förhoppningsvis kommer de göra det i många år till bara vi ger dem lite kärlek 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: