Fredagsmyyyyyys

Ifall någon har missat det så är det fredag idag. Har varit en riktigt lugn dag där man mest tassat runt hemma utan att känna stress. Sådana dagar är de bästa. 
 
På förmiddagen var jag och G först iväg med roskisen och sedan gick vi på en pulkapromenad runt kvarteret. Bra träning för mammamagen att dra 11 kg efter sig i blötsnö. G var väl inte så där jättepeppad på att åka pulka. Han hängde mest med. Vädret var ju lite tråkigt med regn. Buhuuu, var ju så bra när de kommit 20 cm snö. 
 
 
Hem och laga lunch. Pappa gymmade så var bara G och jag. Efter lunch en tupplur för en av oss. G somnade innan jag ens läst boken till slut. Så skönt. 
 
Efter lite mellanmål, ett varv och handla en korsordstidning (tantvarning på den?) så gick vi hela familjen ut på en promenad i de forfarande ”underbara” vädret. Vår hyrsevärd hade fått en del post till vår brevlåda så vi var och dumpade breven. Kanske vi någon dag borde säga åt dem att vi får deras post. Nå, de bor inte så långt härifrån. 
 
Väl hemma var de dags för fredagsmyyys. Vi gjorde pizza till hela familjen. Tonfisk och räkor. Alla åt med god aptit. Tycker hemmagjord pizza är mera hälsosam än den man köper på stan. 
 
 
Nu väntar ett kvällsbad, gröt och nerbäddning i sängen om en timme eller så. Och så håller vi alla tummarna för att mamma inte heller somnar på samma gång
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: