Jag kan köra bil igen, och ett stallbesök med lite kaos

Man måste utmana sig själv hela tiden, och idag har varit en sådan dag i kvadrat. 
 
Första utmaningen blev stallet, hade hovslagare idag. Mannen passade på att träna under tiden så jag och sonen blev lämnade i stallet (tog barnvagnen med idag) och de blev verkligen en utmaning. Sonen sov snällt när jag gick ut till hagen och hämtade hästen, men på de tre-fyra minutrarna jag var borta hann han vakna och började gallskrika. Snabbt in med heppan i boxen bara och upp med sonen. Kändes lite kaos, för hästen kan inte vara inne ensam Och började stressa i boxen. Nåväl,sonen och jag fyllde en skottkärra med hö, stoppade honom i vagnen och ställde hästen i gången innan jag nappade tag i vagnen. Så matade hästen med hö och gungande vagnen. Tyvärr hann jag inte fixa hovarna, förlåt för det
 
Multitaskin delux
 
Hästen får 10 stora morötter. Hon klara galant att stå inne själv i 60 min trots att de var två hästan som kom in och gick ut tillbaka, i förra stallet hade hon stått på två ben efter de. Dessutom stod hon "nos mot nos" med stallets hingst (eller nåja 6 m mellan) 
 
Avlustade dagen med att testköra min bil. Pga mitt ben har jag inte kört sedan november. Kan inte flytta benet från gas till broms. 
 
Men idag hittade jag en inställning på snablis säte (fungerar inte med audin) som gör att jag i alla fall kan flytta foten. Bör kanske inte ge mig ut i rusningstrafik, eller på riksåttan, men att sakta puttra till stallet på förmiddagen eller en sväng till stan skall fungera. 
 
Så lycklig chafför. Ni kan bara ana vilken frihet de ger mig
 
Powered by Jasper Roberts - Blog