Vad hände?

Inte varit inloggad på tre dagar. Vad har hänt liksom? Ingen aning faktistk. VI ställde om klockan till sommartid vilken en liten här hemma inte har tyckt om. Han har ju vaknat 7/8, förmiddagslur runt 10 där han sovit tre timmar, en kort eftermiddagslur om man har tur och sedan i säng runt 19.
 
Nu har han fortsatt med samma schema, men allt har då varit förskjutet med en timme. Förmiddagsluren har inte alls fungerat och varit glad om han sovit 21. Svettigt värre. Så tycker mina dagar mest gått åt att försöka få honom att antingen sova eller vara glad och nöjd. För tillfälet ligger han ute och sover och har snart sovit TRE timmar (varför kan du inte göra det på natten??)
 
I går testade vi att skruva fast andra långsidan på spjälsängen men de blev katastrof för mig. HUR får man i och ur ungen ur sängen på natten liksom. Och då höjde vi ändå sängbotten till högsta läget. Resultatet blev de motsatta mot vad jag tänkte mig så i stället sov G med mig hela natten. Hoppades ju på att han skulle sova lite bättre om han var i egen säng i stället för lite mitt i mellan. Nu får jag snällt be mannen skruva sönder sängen tillbaka. För då man bara får sova max två timmar åt gången vill man inte ha extra besvär.
 
Annars då. I morgon skall vi på babysim så har jagat badkläder åt mig och G. Tydligen svåraste uppdraget i stan. Tänkte att GW gallerian är ett säkert kort, då alla stora kedjor finns där. Men nej. Vi behöver byxor i storlek 62/68 men antingen hade de inte kommit in ännu eller så var de slut. Många ringde även in till sina affärer i stan utan napp. Eller kapphal som jag var in till sista hade ETT ex kvar inne i stan. Som tur kunde de lägga undan åt mig
 
Sedan skulle även jag ha nya badkläder. Inga av mina bikiniöverdelar passar just nu av någon anledning och samma sak gällde baddräckten. Magen har en ny fluffig form efter graviditeten så ville inte ha nått alltför framhävande. Tänkte tankini vore ett smart drag. Hitta på stadium men trots att jag hade största storleken på överdelen tänkte behaget rymma sin kos på grund av utrymmesbist. I en sista desperat förhoppning (är ju dessutom inte säsong för badkläder ännu) gav jag mig till halpa-halli. Och där, på tantavdelningen hittade jag ett badlinne. Allt fick plats och den sitter ändå löst och bra runt kroppen. Tom så att de täcker rumpan så långt var det.  Så nu är vi redo att plaska runt
 
Och i morse fick vi höra första riktigt skrattet. Winnie hoppa runt oss i sängen när vi föröskte väcka mannen i huset. Hon sträckte fram tassen mot G för att tigga gos och de var så roligt att han skratta i säkert fem min. Lyckades fånga en snutt på telenen dessutom. 
 
Nu skall jag fortsätta läsa lite på cellbiologi (och hoppas G vaknar så jag måst sluta) 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog