Här var de frukt.

Ni har kanske märkt att de varit lite stilje på gång i bloggen. Lite väl mycket vardag på gång just nu med små och stora saker så varken orkar eller hinner blogga för tillfället. Måste prioritera mig själv lite. Nästa vecka skall de förmodligen lugna ner sig får vi hoppas, även om den också kommer innehålla en massa spring (tur vi har en röd dag mitt i veckan då)
 
Annars då, var en vända till stallet. Mockade 4/5 boxar och kollade hästen som varit på date med lite nät i går kväll. Inga skråmor i alla fall. Har ännu så jäkla sjukt i höften så är inte ens tanken på att jag skall komma upp i sadeln, troligen någon from av bursit i vänster höft. Jobbar just nu på att de skall läka ut av sig själv (Går ju jättebra Maria, har ju verkligen fungerat de senaste halvåret)
 
En k-affär fyller år och hade lite roliga erbjudande. Fyll en hink med frukt (5€) och potatis (3) så de var vi och handlade idag. Nu har vi päron, äpplen, mandariner och persimoner för en tid frammåt, var de man fick fylla med. Gillar när de är nyttiga saker de bjuder ut, frukt går åt som smör i detta hushåll. 
 
Borde egentligen gå och lägga mig redan nu. Trött så jag mår illa. Varit lite dåligt med maten idag. Lunchen var några färdiga vegebiffar men tyvärr inte i min smak. Sedan hjälpte de inte att mannen hade svårt att sova och G inte heller sov bra. Dock varvde de varandra så en av den som alltid. Jag vaknade av båda *mutter*
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog