Dagen vi gick vilse

Okej, idag var en av DE dagarna. När man inte hunnit sitta ner. Började detta inlägg halv 11 idag men först nu får jag de klart. 
 
Nåväl. Idag gick G och jag vilse på vår promenad. A ledde till B och så var vi plötsligt vid H utan att ha paserat
C-G. Om inte annat så fick jag rätt bra motion i morgondimman. Hittade flera fina lekparker i området, om jag hittar dem igen är en annan fråga. Och så finns det ju helt trevliga cykel/grusvägar att gå på utan att man möter trafik. För det får nog Hemstrand ett stort plus och tummen upp. 
 
Någonstans i skogsberget tappade jag bort oss totalt, har bara kört genom där men aldrig varit inne på sidogatorna, många är ju dessutom återvändsgränder som sedan blir cykelväg. 
 
 
Fick tipset om att lägga en kudde i vagnen så testade det idag. G sitter betydligt bättre med den, han är antagligen för liten (kort) för sittdelen. Finns de vagnar som passar bättre för kortare barn? Kudden kunde dock varit lite mindre. 
 
Annars då. Blivit inbokad på ett möte till Horisonten men vet nu inte om de gav så mycket (jag och psykologer ni vet) Hon tyckte jag var lite svårt att greppa och viste inte riktigt vad jag behövde för hjälp. Så vi kom överens att jag nog var där lite i onödan och en känga till läkaren som skickat dit mig utan att informera mig om att han skulle gör det. 
 
Efter det blev de att veckohandla med hela familjen, och tyvärr hade vi ingen shoppinglista så ungefär hälten av de som var slut hemma glömde vi köpa. Bajs. 
 
Mellan 16-19 är de Maria.  och G time då pappa sover. Att försöka laga middag då man både själv är hungrig och ens barn är hungrigt är lite av en utmaning. Tog bara en timme att få ihop det. Mutade G med lite piimä för första gången och han skulle ha velat ha mera (hur kan man dricka sådant???) Nu sover hela huset, bara mamma som är vaken och lite rastlös
Powered by Jasper Roberts - Blog