Vardagskaos

 
Om ett barn skapar så här mycket kaos på några timmar, hur kommer de då se ut med två (de var städat när vi steg upp) Efter att bilden tog åkte hälften av legot ut och så tömde han låda med klossar. 
 
 
Ibland känns de som att man inte gör så mycket annat än att plocka och städa. Och så fort man svänger ryggen till för att plocka upp en legobit så har de plötsligt dykt upp 15 till. Han är snabb den lille rackaren. På kvällarna är de sällan man orkar ta tag i hushållet när han väl har somnat. Då är de rätt skönt att bara sitta i soffan och slötitta på farmen (även om årets säsong är under all kritik)
 
Just nu ligger han och sover sin middagstur. Så passade faktist på att plocka upp allt från golvet och till och med sopa lite. Nu kan jag med god tur njuta av ordningen i hela 2 timmar innan han vaknar. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: