Trött mama-en av DE där nätterna

I natt var en av DE där nätterna. Vet inte om de var vädret med omslag och blåst som gjorde nattsömnen svår eller om det fanns andra orsaker (läs utvecklingsfas)
 
När jag kom för att lägga mig i går kväll låg gossen på tvären i sängen. Vände honom rätt väg då de bara brukar innebära att han vaknar av att han inte kan svänga på sig. De hjälpte inte för en knapp timme senare låg han på tvären igen, fastkilad vid både huvud och fötter. Vände gossen rätt väg. Men tydligen var de en natt där man skulle ligga på tvären för de upprepades ett flertal gånger. Ett tag låg han upp och ner i sängen men inte heller de var 100% bra tydligen
 
Halv 4 i natt vaknade jag av att jag fick en bok i huvudet. De var helt klart en signal att han inte ville sova (ensam) mera. Bara att lyfta upp och maka sig till sidan. Inte helt sugen var han på att sova vidare men lite halvslummer fick i alla fall jag till ett par timmar innan de deffinitivt var dags för väckning klockan sex. Ibland bara älskar man småbarnslivet *irroni*
 
De största mysteriet är hur någon som sovit så lite och så oroligt kan ha så mycket energi och vara så totalt redo för kaos och jaga runt katterna. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: