Bästa solglasögonen till en ettåring?

Känns en aaaaningens ironiskt att skriva detta inlägg just nu med tanke på att de plötsligt började toksnöa därute. För en timme sedan var vi dock ute på en timmes lång promenad i solskenet och insåg att vi behöver skaffa nua solglasögon till G. Solen ligger så lågt ännu på dagarna att han fick solen i ögonen trots att vi fällde ner solskyddet till max (och då såg han ju inget i stället stackarn)
 
De vi köpte förra sommaren är för små och vi lyckades aldrigt riktigt få dem att sitta kvar. Tog väl 5 min så hade han lyckats dra dem av sig. 
 
Så vilka modeller rekommenderar ni till ett aktivt barn. De skall fungera i kärran på promenader, i sandlådan gissar jag och när vi åker bil. Behöver inte vara de dyraste på marknaden men inte heller den billigaste variantern som går sönder stup i kvarten. Är ju frågan om ett litet barn så knappast kommer de att behandlas speciellt milt
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: