Köpte ny barnvagn – igen

Blev lite halvt spontant köpt en ny barnvagn idag- igen då. Vi köpte  en ny åt G i nyårshelgen. 
 
Vi kommer ju att behöva en dubbelvagn och har funderat mellan emmaljunga och bugaboo. Den senare är dock ett mera orealistisk dröm tyvärr med tanke på priset. Nåväl, mejlade runt till lite återförsäljare i veckan och bad om offert på vagn. Trodde att vi skulle bli tvugna att åka en bit men blev possitivt överraskad. Billigaste vagnen fanns i Seinäjoki, en timmes resa bort. 
 
Nackdelen var att den måste hämtas ”genast” så kom överens om att dyka upp i dag lördag, var på torsdag jag kontaktade dem. Någon liten miss i komunikationen hade de dock blivit, jag hade nämligen önskat mig en liggdel och två sittdelar så att man har allt klart (och så svider de bara en gång) Nu fick vi bara en sitt och en liggdel, men de kan beställa efter åt oss. Får se lite hur vi gör. Som sagt skulle de vara bra att ha allt redan nu och på så sätt vara säker att man får samma nyans på båda sittdelarna. Och andra sidan är de väl först om ett år vi kommer behöva sittdel nummer två. Tror vi böt åt G när han var runt 7-8 månader. 
 
Vad blev de då? Jo en Emmaljunga double viking 735 outdoor (*pust* kommer knappast skriva ut DE namnet flera gånger, tar ju upp halva inlägget). Så nu får vi har den instuvad i vårt gästrum i 4 månader. 
 
Blev annars väldigt possitivt överraskad över hur vägarna såg ut i finska österbotten. De var TORRA, och då kom de ju ändå snö i torsdags/fredags. Mera sådant till folket. 

27545737_10160055690895464_4003545508215054735_n.jpg

Dagens negativa då. Lunchen var stående bord på ABC för enkelhetens skull. Visade sig att vege (som man beställde från kassan) var två uppmikrade helfabrikat rödbetsbiffar. Inte värt priset. 

På hemvägen var vi tydligen liten aninges dåliga på att läsa skyltarna ut från seinäjoki. När vi kört 20 km insåg vi att hmm, de är nog väldigt snabba på vägbyggen här för den här rondellen fanns inte på ditvägen. Var visserligen ett riktigt vägbygge men men. Nå fick ju se lite av Lappu på samma gång. Positvia i sig var att G sov hela vägen i bilen både dit och tillbaka. Beställer en till sådant ex. Barn som somnar i bilen på längre resor tack

 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: