Tager vad man haver bröd

Insåg att de inte fanns så mycket bröd kvar i skåpet. Fanns två altertaiv. Be mannen handla hem nått när han ändå var iväg, eller baka. Utbudet av bröd brukar inte vara så stort på söndagar. Bestämde mig därför att baka. Orkade inte tänka på recept utan kollade vad som fanns i skåpen och i kylen. De fick bli basen för brödet. Mitt i baket hittade jag dessutom en halv påse solrosfrön så även de åkte med
 
 
Man kan EVENTUELLT fundera om de var lite för mycket lingon(sylt) i brödet när degen blev rosa? Syns inte på bilden men ja, rosa bröd är verkligen nått nytt. Kan ju i alla fall ara trygg med att de endast var naturliga aromer och färger. 
 
Tadaaa. Helt ätbart bröd tillvekat på måfo. Enda som jag mätt upp var vätskan och salt (om man skall vara petig så kanske jästen också räknas med exakt en påse)
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: