Vad gjorde ni kl 8 idag?

Har man automatisk väckning lite för 6 på morgonen med obligatorsik bok i huvudet hinner man med rätt mycket tidigt på dagen. Mannen smet i väg och tränade redan 7 i morse. G och jag var kanske inte riktigt lika snabba i vändningen så vi tittade lite på nyhetsmorgon/klättrade i soffan och jagade katt samt läste några böcker. 
 
Så kan man ju inte hålla på hela dagen. Utan i stället drog vi på oss kläderna och ställde oss i köket. Där hittade jag yogurten jag testade göra i går (mer om de i ett annat inlägg) och totalt glömt bort. Bästa receptet på yogurt verkar vara att glömma bort den. 
 
Yogurt kan man kanske inte bjuda sina gäster på, Så i stället började ”vi” baka kladdkaka i muffinsformat. Hoppas de blir bra, har inte smakat ännu. 
 
Som vanligt delade vi upp jobbet rättvist. Jag mutade G med att han fick leka med kökslådan som innehåller alla plastburkar. Han älskar att tömma den så vi har lagt lås på lådan, till hans stora förträt. 
 
Tips på hur man fördelar muffinssmet utan att kladda ner allt och alla. Ta största spritsspetsen och en sprits så är de bara att klämma ut rätt mängd smet i formarna. Kom bara ihåg att vika in påsen över öppningen (ovansidan) i spritsmunstycket när du fyller på så att de inte rinner rakt genom. Blir du tvungen att jaga din son mellan varven, ha en tallrik till hands att lägga ner spritsen på. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: