Nya lördagsnöjen

Vi är nog på riktgit fast i barnträsken nu. Finns ingen återvändo mera. Dagens lördagsnöje var att åka till minimani och handla billiga blöjor på deras galna dagar. Och dessutom tycka att de är en spännande utflykt? Våra totala inklöp var 4 paket blöjor (Fuskade för man fick bara ta två *visslar*) ett paket tuggummi och två ”lövbiffar” till mig och G. Lövbiff inom citat för de var av griskött
 
Livet har nog ändrats när detta är en höjdpunkt. Hamstra blöjor. Och att man dessutom planerar in de i sin dag när man råkar se reklam (Online dessutom av alla ställen) 
 
Kan på samma gång passa på och klaga på de som parkerar på familjeparkering UTAN barn. Inte mitt fel om du förösöker klämma in din fina nya merca på en icke existerande ruta och jag råkar slå dörren i din bil. OBS hände inte för jag är faktist snäll men de var trångt. Finns plats får 4 bilar men på vintern är de alltid en 5 som klämmer in sig. 
 
För att riktigt liva upp lördagen blev de en åktur runt stan. Maria hade trååååååkigt och var rastlös. Måste säga att jag faktist börjar längta lite till våren så man kan börja tillbringa mera tid ute på gården och fixa i ordning. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: