Nya tider väntar familjen

Här har de ekat tomt en vecka. Får ge en applåd till de som ändå bemödats sig att titta in. Jag har varit rätt sur, tvär, arg, ledsen och allmänt nedstämd senaste veckan, både pga bemötandet i sjukvården, hur kroppen reagerar med denna graviditet och privata saker som händer i vårt liv just nu som sätter saker i gugning. 
 
Mer stilje kommer de troligen att bli också (har försökt slänga ihop några utkast så jag i alla fall skulle ha lite att publisera) Saken är den att den äkta maken fått ett välbehövligt, men lite oväntat arbete och skall från och med i morgon börja jobba. Det i sin tur innebär att jag kommer vara ensam med G, och speciellt nu i april kommer de vara frågan om långa pass ensam. Inte så kompatibelt med foglossningar. 
 
Har ju varit rätt bortskämd med att vi varit hemma båda två mer eller mindre hela Gs liv. Första halvåret studerade mannen men kunde lägga upp sina dagar rätt långt hur han ville. Sedan jobbade jag ett tag och sen i höstas har vi båda varit hemma och skrotat (och nött) på varandra. 
 
Nu är det dock nya tider som gäller. Kommer säkert ta ett tag för alla att ställa om sig och skapa nya rutiner. Den mest pesimistiske i gänget är väl jag 😏. Det beror dock på som sagt att jag plöstligt får dra ett väldigt tungt lass själv. Och mitt humör var ju som sagt inte på topp, inte energin heller. Lägg till att G är inne i en utvecklingssfas som startade typ denna vecka där en läggning plöstligt kan ta 50 min eller de enda han vill göra är att läsa böcker. 
 
Räddningen i det hela är nog chokladmuffins som jag bakade för någon dag sedan. OCh förhoppningar om bättre väder så man kan gå ut. (Funderar helt seriöst på att plocka fram dubbelvagnen och testa om den klara av detta slask bättre)
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: