Bästa stunden på dagen

Gossen sover sedan 30 min (ovanligt trött barn, men då vaknade han 5 och tog bara en 45 min tupplur på dagen) Diskmaskinen gör sitt jobb. Alla saker är upplockade och undanstädade. Helt enkelt dagens bästa stund
 
Nu skall mamma försöka hitta nått dåligt program att titta på. Kom inget på tv så är netflix eller playkanalerna som gäller. Något degit skall de vara för de är ungefär allt huvudet orkar med. 
 
Fast jag borde ta det lugnt och inte stressa i onödan så är de svårt att göra det i praktiken. Speciellt när man lever med en liten virvelvind som just nu är väldigt klängig och inte kan göra saker själv. Eller så gör han allt de som han INTE får göra. Som att tömma kattlådan, dra ut alla påsar från rullen osv. Man bara MÅSTE älska dessa utvecklingssprång. Har varit samma mönster varje gång. Sover dåligt och blir väldigt famnig och vill egentligen inte göra nått annat än att läsa böcker, hur man än försöker locka med tex duplo. 
 
Dagens gubbe
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: