Oväntat besök är ett trevligt avslut på helgen

Önskar att jag kunde säga att tystnade på bloggen beror på att jag fick ett lyxigt spapaket i födelsedagspresent (fyllde ju år i fredags) och att jag tillbringat helgen med massage och plask i polen. Den bistra sanningen är att vi kutat runt som galningar och försökt fixa grejs till vårt ”lilla” projekt. Fast som sann bloggare kan jag ju inte berätta riktigt ännu vad det handlar om, men ni lär märka det om ett par veckor 😆 Tyvärr kommer det att innebära ett par veckor av fullständigt stress, men sedan skall jag ligga på soffan tills babyn är född.
 
Lördagen bjöd även på en onödig och dyr upptäckt. Mannen skulle (pga tidsbrist) föra in audin och byta till sommardäck. Jo vi hade tittat att den behöver nya däck och att vi köper de i juni. Verkstade vägrade lägga på däcken för att de var i så dåligt skick. Tummen upp till den ärligheten och vi borde ju ha kollat lite bättre själva. Så hastigt och lustigt fick vi köpa nya däck denna magra månad. Som tur hade de i alla fall rätt storlek i lagret. Ännu surare är att även min bil troligen skulle behöva nya däck. Beställer dock billigast möjliga från kina till de skrället. 
 
Helgen avslutades med att jag fick lite oväntat besök idag. Ja så oväntat att gästerna fick ha med sig ”kaffebrödet” (eller glassen) själva då jag inte hade nått i skåpen som passade. Gillar när folk trillar in lite så där halvt spontat och överlever kaoset som ett barn skapar. Vi gick i samma klass i yrkes och hängde som en trio då, men efter att jag flyttade (för 10 år sedan) har de blivit glest med besökten tyvärr. Vardagen kommer ofta emot. Är nästan ett år sedan vi senast sets. 
 
Roligt är att hon har en pojke som är född samma år som G, men är 6 månader äldre. De kom riktigt bra överens och inte så många tårar trillade. G stod för de flesta genom att gå in i dörrkarmen när de kom. Inte alltid lätt att gå genom dörren. 
 
Kan ju inte säga att de direkt lekte med varandra utan mera på den nivån att de snodde lekaskerna. Till slut tröttnade G på eländet och gick och hämtade gästerna skor och började dela ut. Gäller att ge tydliga vinkar 🤣
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: