Sanningen bakom frånvaron på bloggen

Som ni har märkt har det varit rätt tomt mellan varven här på bloggen (inte för att jag nu tänkter lova 10 inlägg per dag nu heller)
 
Det har funnits en orsak till det. Ni har kanske även märkt att bloggen har varit rätt mycket kring G och mig och att mannen lyst med sin frånvaro. Som jag skrev i början på april så började han jobba och att de skulle innebära mycket ensamtid för mig och G. Sanningen har varit den att han fick ju inte jobb på centralsjukhuset i Vasa. Inte heller i någon av komunerna runt vasa. Utan han fick ett jobb 120 km från vasa. 
 
Det har inneburit att jag från söndag eftermiddag, till fredag kväll har varit helt själv med G. Samtidigt som jag kämpat med graviditetsbesvär. G har ju dessutom velat upptäcka värden nu och blivit betydlig mera rörlig. Mamma har minst sagt fått svettas. 
 
Men nu är de slut på veckopendladet. Så här såg det ut idag. Beställde minsta bilen jag hittade i stan. Den var så stor att den inte ens rymdes in på vår gård utan blockerade hela gatan i två timmar
 
Vi skulle packa ett helt bohag på en och samma gång. ALLT skulle med. Så jag har under de senaste två veckorna inte gjort annat än att packa, med hjälp av familjen som dykt upp lite nu som då och gett mig en hjälpande hand
 
I veckor har jag drömt mardrömmar om att vi har för mycket saker och att de inte skulle rymmas in i bilen. Visade sig att de tom blev utrymme över. Vi hade även ett bilsläp men där lastades ”smutsiga” saker som bildäck och gräsklippare
 
Spänningen blev för stor för mig. Jag och mamma åkte iväg med G när all flytthjälp hade kommit. Han är visserligen hjälpsam men mest i vägen. Halvvägs började det flimra framför mina ögon och fick sitta och blunda resten av resan. Släpte lite när vi tog matpaus men kom tillbaka i bilen. 
 
Roliga i kråksången är ju att idag var första gången jag såg vår nya bostad. Har inte haft möjlighet att komma med tidigare. Så i en flimrande värd fick jag se mitt hem. Gick runt med ett öga öppet när hyresvärden visade runt mig och berättade hur allt fungerade. 
 
Och fick skratta åt ett facebokminne som som dök upp idag. Tydligen flyttade jag till vasa 5.5.2008. Idag. 5.5.2018, exakt på dagen 10 år senare flyttade jag tillbaka. Kan alltså titulera mig jeppisbo. Hur gick det till?

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: