Lunk i sakta mak

Idag har vi tagit de rätt lugnt. Har problem med internet och hittar inte lådan med alla sladdar till Tvn och digiboxen. Passat på att packa upp lite lådor i köket och fick faktist undan nästan 15 stycken. Ännu finns det några kvar som skall packas upp men vi måste skaffa barnlås till några av skåpen först. 
 
En sväng till prisma blev det för var lite småsaker som måste handlas. Sådan man inte hittar som min tandborste och lite handtvålar. Passade på att köra runt lite på samma gång. Jag hittar ju rätt bra i stan (har ju bott här i 17 år innan jag flyttade bort, för andra gången) men mannen ville se hur han hittar till jobbet osv
 
Efter middagen tog vi oss ut i det vackra vädret för att söka reda på den park som skulle ligga nära oss. Parken hittade vi och den får både plus och minus. Plus för stor sandlåda, minus för att de inte fanns babygunga där. Över en timme hängde vi där i alla fall, mannen och sonen lekte och jag tittade mest på. 
 
Först testade vi sandlådan. G började helt självmant fylla hinken med sand, trots att han aldrig tidigare lekt i en sandlåda på det sättet. Förra sommaren testade vi lite men han var för liten och satt mest och tittade
 
Lika spännande var det att leka med löven på vägkanten (är cykelväg) Han hittade en massa pinnar och pappa fyllde hinken med löv som tydligen var jättekul att hälla ut
 
Han gick hela vägen hem till oss. Inte mycket trafik på denna gata verkar det som. Så klart får man ju hålla koll och vara berädd att nappa i

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: