Körde vilse på vägen hem

Nästan så man fick ta fram skämskudden idag när jag skulle hem efter att G och jag sprungit våra ärenden på stan. Nu fungerar internet, försäkringarna är i skick OCH jag fixad nytt bibbakort. 
 
Nåväl. Jag såg ju vårt hus för första gången i lördags, samma dag som vi flyttade in. EN gång har jag kört på vår väg och då satt min mor brevid och dirigerade. Så jag hittade inte hem idag. Här i området verkar de vara så att man fick välja att bygga hus i vitt tegel, eller alternativet vitt tegel. Några har sökt undantagstillstånd och fått bygga i gult tegel. Men de fakto. ALLA hus ser likadanna ut. 
 
Svängde in på fel väg. Inte alltid så lätt nej. Nu var de inte mera än ett kvarter för långt ner och de gick att köra runt, eller var tillåtet för trafik till fastigheterna och de skulle ju jag 😉
 
Märkte annars en roligt sak, det är inte bara husen som har samma färg. Även bilarna måste vara grå tydligen. När vi skulle iväg räknade jag till 6-7 grå bilar hos grannarna. Ville ju inte vara sämre så även jag hade MR Gray idag. Vi har ju bara en bilstol och Saaben sväljer mera saker så mannen tog den när vi flyttade. Och ingen har orkat flytta tillbaka stolen till min bil då den måste monteras om till helgen igen. Jag förespråkar en till stol 😉
 
Ja ni. I ett av dessa vita hus, med svart tak bor vi i
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: