Jag, en burk mål och en miljon myggor

Dagens projekt blev att ytbehandla sandlådan när den är gjord i obehandlat trä. Och det känns smartare att göra det INNAN vi fyller den med sand 😉 Redan i torsdags var jag och G iväg för att handla lämplig burk. Skulle vara nått som skyddar trä och som inte var giftigt. Frågade om hjälp vid infodisken vid k-rauta men inte ens de var säkra på vad man bör använda sig av. Fick med mig en burk som det i alla fall stod giftfritt på och som är tänkt att olja in odlingslådor med. Så borde väl duga till sandlåda. 
 
Det fanns ingen som var utan färgpigment, så fick välja mellan grått och svart. Och det blev då ladugårsgrått. Den är inte helt täckande utan man ser brädorna genom den vilket är rätt snyggt
 
Som den hjälte jag är tog jag frivilligt på mig uppdraget att olja in vår sandlåda. Tanken var att G och mannen skulle vara ute på samma gång men vi tänkte bli lite väl många om målarburken så de fick gå in. Inte säger man nej till en timme själv. Nåja, själv och själv, var miljontals mygg som smaskade på mig. Som tur reagerar jag inte alls på mygg, kliar inte ens
 
 
Riktigt snygg blev den, trots väldigt suddigt foto av någon anledning. Enligt burken skall det räcka med ett lager så skall låta det torka tills i morgon, inget regn i natt tack, och sedan se om de behöver fyllas på någonstans. Efter det är det bara sanden och pressenningen över som saknas. Det ena har vi, det andra måste vi fixa på nått vänster vis. Ett ton sand är inget man direkt slänger i bakluckan på bilen och kör dem. 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: