Bäddat babysängen

Nope, ingen baby ännu, men har i alal fall bäddat hans säng idag. Inte en dag för tidigt om man frågar mig, går ju in i vecka 39 i morgon så kan ju komma när som helst. 
 
Var en del meck med att fica sängen då det är en bedside crib och inte så stor. Fick börja med att klippa till madrassen. Vi har ju varit snåla och inte köpt en specialmadrass utan tog en skumgummimadrass från jysk för 1/3 av priset. För det finns ju saxar man kan använda sig av. Medhjälperan som tyckte att 40 min tupplur idag på dagen var tillräckligt tog med varm hand hand om överloppsbitarna. (by the way sitter han nu och BITER i min datorskärm)
 
Så blev det. Täcket var ju på tok för långt, men vek in det under babynestet så hålls de på plats. Och på tal om babyneste så mår inte vårt så bra mera. fyllningen tålde tydligen inte att ligga ihoprullad i en påse i ett års tid och sedan tvättas.  Så allting är väldigt knöligt och fyllningen finns i ett hörn. Vet inte riktigt vad jag skall göra med det. Eller skulle vilja kassera och köpa nytt. Vi är inte helt överens på den punkten. Sy nytt orkar jag i alla fall inte göra
 
Så blev sovrummet i sin helhet. Kan dock säga att alla sängar är på fel ställe. Babyns säng står på mannens sida medans jag (ännu) sover med G. Vi har ingen bra lösning på det hela. Tanken är att vi skall byta med de går inte. 
 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: