Synkronisera sömnen

Pappaledigheten börjar snart vara slut och det innebär att jag kommer att rådda två barn själv ungefär 10 timmar per dag. För att de (förhoppningsvis) inte skall bli ett enda stort kaos försöker vi nu samköra deras middagsvila. Gör ett nytt försök med att söva G i vagnen, han är ju inte det mest lättsövda barnet och då jag fick foglossningar redan i vecka 16 så innebär det att han ungefär de senaste 6 månaderna har tagit alla sina tupplurar innomhus
 
Nu börjar jag vara så återhämtad i kroppen att jag klarar lite längre promenader med syskonvagnen. Den är väldigt smidig men vagnen i sig själv väger väl ungefär 15 kg, och barnen är väl runt 16-17 kg tillsammans. så det finns att knuffa. 
 
Projektet inleddes igår. Svetten lackade innan vi ens hade lämnat hemmet. 40!! min fick vi gå innan G somnade. Hjälpte inte att lillebror vaknade och började ropa för att han var hungrig. Tur vi var två så mannen kunde bära lillen. 
 
Idag gick de lite bättre. G somnade redan efter 15 min. Men han sov sedan bara 15 min totalt idag. För när vi kom hem vaknade lillebror och började gallskrika (hade tänkt ta in honom i alla fall) 
 
Tror vi har en del arbete framför oss. Och hur skall man göra det rent praktiskt? Ha båda två att sova ute, eller ta in en av dem sedan? 
 
En sov ute 
 
Och en sov inne igår
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: