Nalle Puh böcker till en Nalle Puh älskare

Varit tomt här i bloggen några dagar. Märks att hösten är på kommandet. Temperaturen föll ju med nästan 25 grader ute i förra veckan (och 10 grader här inne) Sådana stora temperaturskillnader märks i min kropp. Har mjölksyrekänningar i alla stora muskelgrupper och ihållande värkt i de små muskelgrupperna. Brukar hålla i sig ett par veckor innan kroppen vänjer sig med det nya klimatet. Eller jag kanske vänjer mig vid smärtan? 
 
I vilket fall som helst. Har inte dragit på så höga växlar. Jag har väl mest varit sur och på dåligt humör *host* I lördags var vi som alla andra en sväng till jutbacka marknad. Träffade på en fd kollega och småpratade lite. Annars var det mest getingarna som visade intresse. Kanske var vi sent ute men tyckte inte de fanns så mycket i år att spana in. Runt två timmar orkade vi traska runt där. Resultatet blev en bok till G och lakristremmar till föräldrarna. Konstatera att mitt blodtryck inte skulle klarat av att sälja lakritsremmar i år (gjort det ett år) då det fullkomligt vimla av getingar bland alla remmar. Knappt så jag våga köpa
 
 
Gjorde ett bättre fynd på facebook i går. G har ju fastnat för Nalle Puh och kan sitta hur länge som helst och bläddra i böckerna som vi har. Efterlyste därför efter fler i en bokgrupp jag är med i och det nappade rejält. Ville ha modellen med stora bilder och inte så mycket text. Kom över 12 st till ett bra pris, flera olästa. Gissa om det var en glad gosse när vi kom hem idag när vi hämtat dem. Han riktigt sken upp. Böcker kan man aldrig skämma bort med för många.
 
Glad pojke som inte ens hade tid att ta av skorna
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: