Lördagshäng

Näsorna bara droppar och ögonen rinner. G och jag har lagt till hosta på listan och Ts näsa är åter jobbig. Undrar om vi inte är inne på andra varvet med förkylning. Pappa jobbar kväll och jag droppar ögondroppar. Seriöst, varje barn skall ha droppar 4-6 gånger per dag, det blir en MASSA droppande och många slagsmål 
 
Har överlag tagit det rätt lugnt. På eftermiddagen var vi ute en sväng. Först i parken där vi möttes upp av rymmarkatten. Han har varit i slagsmål och har ett sår som behöver putsas. Rocky tenderar att försvinna iväg ett dygn eller så så därför var tanken att han skulle vara inne ett par dagar. Pilutta sa han och smet ut. Han var i alla fall hygglig och kom och hängde med oss i parken och tog en lite promenad med oss
 
 
T sov största delen av tiden. Jag fick slänga jackan då några getingar var lite väl nyfikna för mitt blodtryck
 
Där satt han och spanade in omvärden
 
Lite hängig gosse. Han har kommit på hur kul det är att åka rutchkana, men idag var han nöjd med att bara sitta. 
 
 Efter maten städade vi lite, plockade i diskmaskin, röjde köket och ställde var sak på sin plats i vardagsrummet (alltså slängde in alla leksaker i lekrummet samt sopade golvet. Gör mycket för humöret om det är lite ordning och reda runt en
 
När man städat klart, får man en bit choklad (men säg intet till pappa va 😉 ) 

 
Allas energi tog slut så vi tittade lite på tv. Är väl andra gången i Gs liv som vi tittat på tv kvällstid. Första gången var i måndags *skrattar* går utför när mamma är ensam hemma med två barn
 
Fast han sov sig mest genom kvällen. 
 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: