Vad vill ni läsa om

Ja som rubriken säger. Vad är ni intresserade av att läsa om i bloggen? Har ibland bloggtorka som alla andra och vill ju såklart skriva sådant som fångar mina läste. 

Ös på bara med idéer. 
(null)

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

31 kommentarer

 1. Det bästa jag vet är att läsa om vardagen. Lite blandat med kaos, och rutiner. Hur allt fungerar för andra och speciellt när det handlar om barn. tycker det är jätteroligt 😀

  Gilla

 2. Åh jag skulle vilja läsa om alla roliga och udda händelser som kan inträffa (inträffar för dig) som mamma! Kan tänka mig att det är mängder med saker som barnen hittar på som får dig att skratta, gråta och älska dem med hela ditt hjärta. Det skulle vara roligt att läsa om 🙂 // Petra Elisabeth

  Gilla

 3. Jag själv tycker att det är roligt att få läsa om förälderskap och barn.Det är så kul att se hur andra har det i vardagen med småbarn

  Gilla

 4. Jag håller nog med Johan lite här!😃 Dina intressen skulle vara intressant att läsa om. Även berättelser om saker som händer i din vardag, och dina tankar och åsikter om saker.

  Gilla

 5. Jag tycker om att läsa vardagsinlägg, saker man är speciellt insatt i, kanske om man har några intressen, listor kan också vara kul ibland! 🙂

  Gilla

 6. Läsa om vardagen, livet med barn och gärna om tips till andra föräldrar. Frågestunder. Vloggar? Tävlingar. Skriv inlägg om resor, minnen och dina drömmar! 🙂

  Gilla

 7. Jag gillar personliga bloggar, precis som min egen. Att man får skriva av person som man vill, berätta vad man vill och visa vad man vill. Så det är vad jag vill isåfall läsa om på din blogg. Men det är något du själv ska välja om tycker jag eller typ de inlägg du märker är mest lästa 😉

  Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: