Försöker mig på Youtube

Okej, ni får lova att inte skratta alltför mycket. Och vad ÄR det med mitt språk. Mannens kommentar var att du låter ju som att du läser upp nyheterna på tv. Får öva mer på det bara och under tiden får ni hålla er till godo med min pipiga muminröst. 
 
Släng gärna in en kommentar. Både ris och ros uppskattars för detta är heeeelt nytt för mig

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

29 kommentarer

 1. Tycker att det är grymt modigt att ge sig på youtube.
  Jag får dessvärre lyssna lite senare då jag ligger i sängen med barnen för stunden.

  Gilla

 2. Åh va roligt att få se er dag i videoformat!!
  Tycker du är jätte duktig inte alls som en nyhetsuppläsare, haha… men jag vet ju inte hur du brukar prata i vanliga fall 🙂

  Ha en fin kväll,

  kram kram

  Gilla

 3. ÅÅÅH DIALEKTEN <3333 Älskade den ju, att se din vardag, mysigt! <33 Känns som man lär känna nån mer när man både får höra rösten och allt. Så härligt! ❤

  Gilla

 4. Tycker inte att det är något fel på din röst, men jag kan tänka mig att det är någonting man själv lägger märke till och stör sig på. Jag tycker själv att jag låter helt annorlunda när jag spelar in mig själv, men jag tror också att det är någonting som kommer mer naturligt med tiden 🙂 Fortsätt som du gör bara!

  Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: