En liten modenista är född

Vi har ett nytt intresse i familjen som uppstod idag. Dra ut så många klädesplagg du bara hinner och klä på dig dem
 
I hela ditt liv har du burit dina shorts fel. Runt benen, hahaha. De skall ju användas som ett halsband så klart. In med huvudet i benen bara och dra över
 
Nej jag har inte knutit ihop armarna på honom. Strumpbyxorna sitter runt midjan (enda gången jag hjälpte till) 
 
Snyggt virat fick han det. För varje plagg han snott kom han och visade upp sig åt mig
 
En liten rysk gumma? Iklädd två träningstoppar, två par shorts. Min bikini. En gul halsduk och min svarta silkesjal (rest in peace, den klarade sig inte). Sista omgången kryddade han även med pappas träningsshorts 
 
Ut på promenad. Inte utan mammas mössa ovanpå egen och halsduken. 
 
Får kanske börja sattsa i att fixa en låda med maskeradkläder (han fyller ju år snart) Positiva var ju att jag fick min garderob städad och FAKTISKT slängde bort lite kläder. De med en massa hål i grenen som man tänkt att de fixar jag, sen. Inte har de blivit fixade på 9 månader och nu passar de inte ens mera. 

Publicerad av Maria

Tvåbarnsmor G född december-16 T juni-18 Förlossningsskada. EDS. När jag inte jagar mitt barn står jag i köket och tillreder smaskiga grytor, både med och utan kött. Finns tid över kanske jag plockar fram ett garnnystan. Men oftast fastnar jag scrollandles med telefon

Delta i diskussionen

30 kommentarer

 1. Såå söt! Ja de flesta barn gillar verkligen att klä ut sig. Det är väl perfekt med en låda med utklädningskläder? Vi har väl alla lite "fula" kläder liggandes någonstans.

  Gilla

 2. Såå söt! Ja de flesta barn gillar verkligen att klä ut sig. Det är väl perfekt med en låda med utklädningskläder? Vi har väl alla lite "fula" kläder liggandes någonstans.

  Gilla

 3. Åh så kul! Mina barn har samma intresse. Man får vara beredd på att rycka in och slita undan eventuellt sköra plagg. Men kul är det, igår var dottern bestämd över att hon inte hade på sig min blus. Hon var ganska upprörd över att jag protesterade mot att hon kallade den hennes klänning.

  Gilla

 4. hahha åå vad söt! Ser varm och go ut iallafall haha! Han såg ut som en liten påskkärring😍 Jag älskade att klä ut mig (gör det fortfarande) så hade mycket sånt när jag var liten! Många kläder som egentligen inte var maskeradgrejer utan vanliga kläder som inte användes!

  Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: