Bloggkreativiteten försvann i ett lager av snor

*Skriva* *skriva* *skriva*
 
*Sudda* *sudda* *sudda* 
 
Eller trycka delite då kanske. Suttit och filat på två olika blogginlägg ikväll men de blir inte till nått. Huvudet fullt av snor och näsan droppar. Vi har råkat ut för vår första "dagisförkylning" verkar det som. G var lite hostig natten mellan onsdag och torsdag men pigg och kry på dagen. På torsdag kväll började hans näsa rinna och så har det varit sedan dess. 
 
Idag slog det till för mig och börjar vara bommullshjärna, stoppade bilhålor och en smärre stegring. Mannen är också åt det lite mera flunsigare hållet. T verkar lite tröttare och sover mer än vanligt, men är pigg när han är vaken.
 
Min hjärna blir ju inte bättre av natten som var. Vaknade två av att mannen stod brevid min säng och grävde efter blöjor (finns i skåpet som är precis vid min sida) G var tydligen våt rakt genom. Ny blöja och pyjamas = rätt pigg pojke. 
 
Kastade ut mannen ur sovrummet (till gästrummet) då han skulle upp om tre timmar. Nattade om G, tog en timme ungefär. Blev inte lättare av att han ville att jag skulle ligga och hålla handen på honom. Samtidigt insåg T att hej, jag ligger ju ENSAM här i sängen och dessutom är jag H U N G R I G. Ja ja. Lite knöligt blev det. 
 
Vaknade igen femtiden. Försökte sparka bort katten ur fotändan på sängen. Gick inte. Märkte att det var nått större än en katt. Hur har G kommit dit, förbi mig, utan att jag märkt det. Söker efter G i hans säng men hittar inget barn. T ligger mellan mig och sängen. I något skede inser jag att hej, de var visst mannen som satt på sängkanten och sökte sina kläder (jag hade bytt sida för att lättare nå G under natten)
 
Ny väckning 6 då mannen söker efter en tröja. Han är rätt tyst och försiktigt men jag sover så lätt och vaknar av små (obekanta) ljud. Snällt förkylt barn sover till 7
 
 En helt normal dag. Och hej, jag fick ihop lite svammel
 
Ps. Firar tydligen 4 årig förlovningsdag idag. Skulle missat det om inte Facebook påmint mig. Vår förlovning vill på nått sätt gå lite obermärkt förbi. Tog 4 månader innan vi hade kaffebjudning. Ds
Powered by Jasper Roberts - Blog