Dagens hjärtklappning och illamående fixade

Så var jag tillbaka på blogg.se igen då. Blev ett snabbt besök på nouw men tyvärr stödde de bland annat inte en "spårningssida" / topplista som jag använder mig av för att få mera läsare vilket gjorde att jag tappat över 500 läsare per dag. Ser ju inte så fint ut i statistiken. Men nog om detta, hoppas bara att blogg.se kossan håller sig långt ifrån (när sidan buggar dyker det upp en kossa)
 
Idag gjorde jag nått som jag inte gjort på säkert tre år. Invigde vår bastu och badade bastu. Tyvärr verkar jag inte vara en riktigt finne för klarar inte riktigt av detta med bastubad. 
 
Borde skaffa nya bastustenar enligt han som förstår sig på dem. Jag har ingen aning men tror på den kloke
 
VI har vedeldad bastu så blir rätt skön värme i den måste jag medge. Blev bastubad i omgångar och mannen badade först. Var "bara" 75 grader när jag klev in men räckte mer än väl för mig. Temperaturen dalade dessutom 10 grader under tiden jag häckade där inne så fick börja kasta lite vatten på ugnen. Orkade inte slänga in flera vedträn. 
 
Kommer nog aldrig bli någon riktig badare. 10 min klarade jag där inne. Sedan blev jag illamående och fick hjärtklappningar. Kroppen fattar inte riktigt detta med att svettas när det blir varmt. Man känner sig dock aldrig så ren som när man bastat. Märks att jag inte gjort det på länge för lossade en massa död hud. Bara tempen börjar sjunka ute så kanske jag får börja träna kroppen på bastubad. Vi har bastun vägg i vägg med sovrummet så vill bli lite onödigt varmt där inne när man eldar. Bra till vintern då vi inte har några element i sovrummet. 
Powered by Jasper Roberts - Blog