Tumistid med gubben

Tredje och sista dagen inskolning för G på parklek idag. Mannen jobbar kväll idag så vi bestämde oss för att ta en lunch på stan. Bara vi "två". T var ju med men han sov i vagnen. 
 
Ca 15 min var vi med G i parken, ungefär noll av dem brydde han sig om oss. Idag var det direkt full fart frammåt mot sandlådan, bilarna, dockorna, nej vänta rutchkanan. Finns några barn i samma ålder som honom som han hänger efter och "leker" med
 
Bilden från i går när det var lite svalare väder
 
Vet inte när vi skulle varit ute och ätit på "egen" hand senast. Vill väll lätt bli så när man är småbarnsföräldrar och dessutom ingen som vill natta G frivilligt så vi skulle gå ut på middag (inte för att vi skulle orka det heller, dessutom går det inte att lämna T så länge för stunden)
 
Blev inte så glamurös lunch som vi tänkt oss. Hade kollat att stadshotellet bjöd på vegelunch. Men de öppnade fört 11. Samma med övriga lunchställen inom promenadavstånd. Vad är detta för stad egentligen? Vi är vana med att ha tillgång till lunch. redan 10:30 ;)
 
Tiden fanns inte heller att köra någon annanstans så fick bli en korv-göran. De har vegeburgare.
 
G varken märkte att vi gick eller att vi kom tillbaka. Han lekte för fulla muggar. Mellanmålet hade han ätit upp och tanterna tyckte det var bra att vi hade mera stadig mat åt honom  (idag knackkorv och kalla makaroner) De flesta andra har bara en liten jogurt med sig och ett kex typ
Powered by Jasper Roberts - Blog