Upp med snoret i näsan och ut i vida värden

Alltså, det här med dagisbobbor är inget att leka med. I alla fall inte för en mor. Fortfarande luddig i huvudet av allt snor. Gs näsa rinner lite mindre och T verkar också vara på bättre sidan. Bara mamma kvar då (mannen har kommit lindrigast undan så han räknas inte ens)
 
Man kan ju inte sitta inne och uggla hur länge som helst, även om mamma kanske skulle föredra det. G och jag håller dock på att bli riktigt osams på varandra så idag bestämde jag mig för att nu lämnar vi hemmets trygga vrå med en miljon näsdukar i fickan. Styrde kosan mot vestersundsby och församlingens öppna dagklubb. Har inte ens tänkt på att de finns ett församlingshus där trots att jag bott i området i runda slängar 5 år och dessutom delat reklam just på de gatorna. Alltid lär man sig nått nytt
 
Jämfört med förra veckans familjecafe var detta lugn och ro. Var inte så många barn och stora ytor att springa. Var egenltigen bara ett barn som inte kunde sitta stilla alls när det var samling med sång och lite andakt. Den gossen var ju inte alls min *host* Alla andra barn satt som tända ljus, han kutade runt runt *dubbelhost* Jag är ju desstuom lite handikappad vad det gäller att springa efter då jag har T med mig. Är en fördröjning på 5 min. 
 
Lite mellanmål och sedan full rulle igen. Var gymnastik på programmet. G var kanske lite för liten och förstod inte riktigt alla saker (rulla på matta, hoppa groda och göra kullerbyttor kan han ju inte) krypa genom tunnel var kul. Ärtpåsen kunde man i alla fall bära på och gå balansgång på en bock gick finemang då mamma höll i händerna. Tror mor var mera svettig av oss två. Sedan hittade han en hög böcker att dra ut. 
 
Undrar om jag trots allt inte är lite tokig i alla fall som inte bara sitter inne med mina barn trots allt. Skulle vara mindre svettigt ;)
 
Eller så skall jag bli bläckfisk med många och långa armar så jag kan hålla i ett barn och klä på det andra
 
Powered by Jasper Roberts - Blog