Ett sådant dygn

Idag har inte lilleman, eller vi haft det lätt. Stackarn har haft magproblem (vet inte hur många blöjor vi bytt idag) och inget har hjälpt. Enda som fungerat har varit att han har legat på en av oss och sovit. Eller ätit har också fungerat, men de har lett till magknip, blöjbyte och ledsen bebis som behöver tröstäta. Cirkeln var sluten så att säga. Tycker att de är lite för tidigt för en mjölkbeställning, det kommer väl runt tre veckor? Och han blir två på måndag. 
 
Redan i natt började det med två blöjbyten. G var också lite orolig och trots att det är mannen som sover med honom nu vaknar jag i alla fall av hans gny. Blev inte många timmars sömn för mamma
 
Hjälpte väl inte direkt sömnen heller att från 4 var detta enda sättet han kunde sova på. På min mage. Mamma fick ligga stilla bara
 
 
Dagen har i alla fall varit produktiv, även om hemmet ser ut som kom och hjälp mig. "vi" lyckades skruva ihop gästsängen (jag vaktade barn och mannen skruvade)
 
Storebror är snäll och försöker hjälpa till att trösta. Går kanske lite vilt till ibland men han försöker i alla fall. 
 
Efter en sådan dag orkade ingen göra mat så vi gav friends and Birgers en nu chans (hade presentkort dit) förra gången fick vi nämligen med oss två köttburgare hem trots att vi beställt en kött och en vege. Frågade dessutom då om de verkligen var vege då ingen var märkt och de menade då att en var vege. Hemma upptäckte vi sedan sanningen. Gick bättre idag, men vet inte om jag är så imponerad av dera burgare. 
 
 
#1 - Tjafflarsch

Förlåt om du har dyslexi eller dylikt, men kör gärna stavningskoll så det inte blir så många fel i texten vilket stör när man läser dina inlägg.

Svar: Jepp, Grav dyslektiker och för tillfället ettfingermetoden då jag oftast bloggar då babyn sover i min famn.
mariasliv.net

Powered by Jasper Roberts - Blog