Vi som bara skulle till biblioteket

Första familjeutflykten avklarad. Den gick till nått så exotiskt som biblioteket, man måste ju börja i tid. Som ni ser på bilden var det ett mindre projekt att åka iväg. Mycket som skulle med. Två barn. En skötväska. Biblioteksböcker. Och så nya vagnen (som jag måste googla för att ta reda på hur man fällde ihop) 
 
 
Projektet gick dock bra även om det tog ett tag att komma iväg. Framme fick jag börja med att söka upp ett hörn att amma i. Plus i kanten till mig för jag gillar verkligen inte att amma offentligt. Tur att de fanns en blomkruka att gömma sig bakom och att vi var där så tidigt på dagen.
 
Vi hade glömt att berätta åt lilleman att man skall vara tyst på biblioteket. Han var inte alls nöjd och det deklarerades högljut. Slutade med att mannen tog honom och så gick de upp till andra våningen för att söka reda på någon bok. Alla tanter han mötte lär ha ojjat sig över en sådan liiiiten plutt. Är inte folk van i jeppis att papporna tar hand om sina barn?
 
Man får börja försiktigt i alla fall. Någo dag måste vi ut på det stora äventyret att åka till grannstaden då vi behöver vissa saker vi inte hittar här (läs spisskydd, en spegel till bilen så man ser båda barnen, plus lite annat smått och gott)
Powered by Jasper Roberts - Blog