Kanske det får vara en puky balanscykel till jul

*I Samarbete med Polkuped.fi / Polkuped.se*
 
När Thomas och Eva som äger Polkuped kontaktade mig och var intresserade av ett samarbete blev jag jätteglad. Vi har nämligen en längre tid funderat på att beställa en springcykel till G men inte riktigt kommit oss för. Både jag och mannen är ju för ett aktivt liv med mycket rörelse och vill föra det vidare till barnen. 
 
Det som polkuped är mest kända för är deras springcykel puky som de importerar från Tyskland. Puky är en cykel med hög kvalitet som inte tummar på säkerheten. Den väger nästan ingenting (3,5 kg bara) så man kan lätt slänga den över axeln eller i vagnen om barnet inte orkar cykla mera. 
 
 
Puky har även fått småsyskon, den mindre pukylino som rekommenderas för ettåringar som kan stå och är minst 75 cm långa. Wutsch är lite större och passar barn som är 80 cm långa och runt 1-1,5 år gamla
 
Så här kan det gå när man skall ut och fota bilder till inlägget. Att söka stenar för att ploppa ner i gatubrunnen var mycket mer spännade. Tur att cykeln passade bra i barnvagnen. 
 
Man hittar inte bara cyklar i olika storlekar på polkuped. De har även all möjlig utrustning för att gynna ett liv i rörelse. Förutom cykeln beställde vi även hem en hjälm på samma gång åt G.
 
 
Man hittar även gymnastikredskap, tillbehör för uteliv,simning och skidning, mm och mycket mer. De står för ett aktivt liv i rörelse, vilket är väldigt viktigt i dagens samhälle där vi blir allt mer stillasittande. Vi strävar efter att vara ute en stund varje dag och ofta går G i stället för att sitta i vagnen om vi bara väljer vägar utan trafik. Med sin cykel kommer att nu att bli ännu mer rörlig. 
 
Följer man dem på Facebook  och Instagram (rekommenderar starkt) får man många bra tips om just barns aktivitet. De svarar desstom snabbt på frågor via chattfunktionen både på hemsidan och på facebook. 
 
Vi har torrtränat inne med cykeln. G är snäppet för kort strumpfota, men med vinterkängorna på når han ner till marken utan att behöva stå på tå. 
 
 Nu börjar julen närma sig och då kanske man vill beställa hem en julklapp som uppmuntrar till rörelse. Just nu är reflexvästar och vinterhandskar populära produkter att beställa. Man hittar även fina julklappar som gymnastikredskap och simredskap. Största delen av produkterna är tillverkade i norden eller europa och håller hög kvalitet. Produkterna postas oftast iväg samma dag om det är möjligt. 
 
Och för mina svenska läsare, använd länken  så kan även ni beställa julklappar från polkuped. 
 
 
 
 
 
Nu kommer det bästa av allt. Till mina läsare kan jag bjuda på en rabattkod. Med koden mariasliv15 får ni  -15% rabatt på hela sortimentet (gäller EJ skidor, gymnastikredskap och simredskap) rabatten kan alltså användas på cyklar, hjälmar, Isbjörn vinterhandskar, ergobaby, reflexer, lampos osv. 
 
Koden är i kraft 30.10-6.11 !! så passa på. Koden fungerar både på den finska som den svenska sidan 
 
 mariasliv15
Fota en nästan två åring som älskar kameran. Inte det lättaste. 90% av bilderna såg ut såhär. 
 
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog