Vi promenerade hit och vi promenerade dit.

För det första. Är inte naturen vacken just nu? Och hur härligt är det inte att hitta sådana här vyer på promenaden ? Vi är i "stadsmiljö" liksom
 
Nåväl. Tidig väckning som vanligt. Jag sov dåligt i natt pga att vi eldade i går kväll rätt "sent". Slutade elda 19 men ännu när jag gick och lade mig runt 22 tiden fanns det lite lite lite lite glöd kvar. Lämnade alla spjäl öppna som skall vara öppna om det inte har slocknat men det hade i nått skede under kvällen (när vi ännu eldade) rykt in lite så det luktade lite rök i bostaden. 
 
Det får mig supernojig och jag tror vi kommer bli förgiftade under natten (måste verkligen skaffa en kolmonoxidvarnare så jag kan sova lugnt) och varje gång nått barn hostade vaknade jag till och trodde de höll på att kvävas typ. Man kan börja hyperventilera för mindre. Blev kanske 5-6 timmar sömn totalt. 
 
Vad gör man då, trött mamma i kombination med gnälliga barn. Man lassar vagnen full och går ut på en timmes promand. Ett barn somnade och ett barn var nöjd med att leka med divers llöv och kottar jag plockade efter vägen .
 
Själv hade jag så kallt när vi gick så drog på mig både vinterjacka och stickad mössa. Höll på att svettas ihjäl innan vi var hemma för var ändå 5-6 grader och min vinterjacka är TJOCK. Hade ett litet pitstop i en lekpark då G ville gunga en liten stund. 
 
 
 
#1 - Freja

Härligt med en timmes promenad. Bra kämpat att du orkade gå ut även fast du var trött! :D

#2 - Michaela

Hejja dig som går ut och promenerar. Hurtigt!!💕

#3 - Sarah

Det är så jobbigt att sova dåligt :/

#4 - Therese Carlsson

Mysig dag ni hade =)

#5 - Jannike & familjen D

Tar man sig bara ut så är det helt underbart med promenader även när man är trött. 😍

#6 - Becka Lindhe

Jag älskar alla höstens färger, det är så mysigt att kolla på... Promenad när man är trött gör susen, du är grym :D

#7 - Moen

Just den första fotografiet är ett sådant foto man kan tänka sig se i en kalender. Jättefint verkligen! ☺️ Det är verkligen jättefint med att promenera och fotografera nu under hösten. Är en aning för kallt för mig. Har en sådan dålig blodcirkulation och fryser väldigt lätt! ☕️ Har många gånger stängt ventilen efter vi eldat för att behålla värmen under natten. Då har det inte brunnit utan enbart glöden kvar. Haft turen på vår sida med att slippa lukten utav rök. Har enbart haft oturen med att elda ibland för bra. För mycket ved samtidigt.

#8 - Amanda

ja hösten är allt vacker nu och naturen också

Powered by Jasper Roberts - Blog