Egentid på akuten

Fick tillbringa ungefär 2 timmar på akuten i lördags. HELT själv. Är det det som kallas egentid nuförtiden 🤣
 
Orsaken till att jag var där var för att jag har fått tillbaka hostan och de svullna bihålorna+öronen och kände mig allmänt dålig igen. Ringde först och pratade men en skötare som tyckte jag skulle komma in runt 9. Undrar om hon inte sagt samma sak till alla för var 6 st före mig i kön. 
 
CRP var i alla fall bara 6 så var ju skönt. Lite ultraljud på bihålorna så visade sig att de var fulla med klegg och näsan helt svullen. (Näää, de hade jag iiiiingen aning om) Fick i alla fall näsdroppar som jag skall droppa i 4 veckor så får se om de alls hjälper nått. Tycker det går upp och ner. Ibland är jag helt igensvullen och ibland får jag till och med luft
 
Läkaren tänkte även skriva ut någon annan astmamedicin åt mig (nått som var både långtids och kortidsverkaden) men var tydligen inte så bra att ta om man ammade. Så får väl fortsätta att inte kunna andas på den biten ett tag till då bara. 
 
Börjar dock vara lite trött på denna sjukdomshistoria. Är inne på vecka FYRA nu. Hostar igen så de bara dånar och ingen röst har jag. Läste dessutom på facebook (alla seriösa källors moder) att ett barn åter blivit diagnostiserat med kikhosta här i stan. Kanske man skulle börja kräva provtagning? Eller skall mamma bara hålla ut. Barnen svänger det hit och dit med. G har slutat hosta men har lite väsande andning mella varven. G började hosta igen nu i natt. *suck*
#1 - Snabela

Att få egentid är svårt att få när man har barn. Själv får jag lite egentid när barnen är i skolan, så att få passar jag på att bära vara.

#2 - Jennifer

Det är förkylningstider nu då vädret skiftar en massa :( Hoppas du mår bättre snart :)

#3 - Veronica

uscha, krya på dig <3
Ja de är väll de som blir egentid! Tycker verkligen du ska kolla upp de där med provtagning om du känner dig osäker!

#4 - Therese Carlsson

Krya på er

#5 - Sanna

Men nej vilken otur, jag har varit med om liknande.. skulle också komma in vid nio till akuten, men fick inte hjälp förens 13 under dagen..

#6 - Kamilla

Fy vad jobbigt och sorgligt att din egen tid blir på sjukan. Du behöver få en mkt trevligare stund för dig själv. Krya på dig.

#7 - Jennysvardag

Åh fy, hoppas att du kryar på dig snabbt :)

#8 - Mirre

Du får krya på dig, hoppas att du får bort hemska hostan snart

#9 - Nilla

Fy så jobbigt att problem med bihålorna :( Hoppas du snart mår bättre!

#10 - Lillan Kind

Fy det är inte roligt med såna där följetångsmittor som aldrig ger sig! Men egentid på akuten måste vara riktigt sällsynt att få. Krya på dig!

#11 - Petra

Usch stackare inte kul att vara sjuk under en längre tid! Skumt att det nästan var tomt på akuten nen skönt för dig!
Du får krya på dig🌸

#12 - Fröken Rödlök

När man väl får hosta vill det aldrig lämna en i fred känns det som. Även om man i övrigt känner sig kry så hostar man sönder och samman sin kropp. Jag hoppas att du snart blir bra igen. Krya på dig!

#13 - Fröken Rödlök

När man väl får hosta vill det aldrig lämna en i fred känns det som. Även om man i övrigt känner sig kry så hostar man sönder och samman sin kropp. Jag hoppas att du snart blir bra igen. Krya på dig!

#14 - charlottelinden.se

Men usch, vad jobbigt! Jag lider med dig och håller tummarna för att du får bli helt frisk snart! <3

#15 - Elisa

Trist att hamna på akuten! Men framförallt att det är så långdraget, fyllda bihålor lite inte så trevligt heller. Hoppas näsdropparna funkar!

#16 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Fy så tufft det låter :(. Det är absolut inte roligt att ha såna där förkylningar, och är barnen sjuka blir det dessutom ännu värre. Skulle absolut be om test om jag var du <3

#17 - Carolina cuevas

Det lät absolut inget vidare och jag tycker absolut att du ska ta ett test för att se om det är kikhosta.Då får du på svart och vit om det är kikhosta eller inte.Hoppas att du får egen tid snart igen men inte på akuen

#18 - Katja

Hosta är ju så fruktansvärt jobbigt! Man blir ju helknäpp tillslut 😱😫 krya 🌸

#19 - Evelina

Aj då vad jobbigt! Ingen rolig ställe att vara på.. Hoppas du mår bättre :)

#20 - Jennie

Men åh stackare! Krya på dig 😌🌸

#21 - Petra Elisabeth

Åh vad jobbigt att du har fått tillbaka det. Hoppas att den där behandlingen hjälper så att du blir av med det där. Krya på dig :) // Petra Elisabeth

#22 - Johanna

Så tråkigt att du vart sjuk så länge ! Hoppas du blir piggare snart ! ♡

#23 - Jenny

Hahaha helt klart det som kallas egentid 😂 så underbart skönt det hade varit men samtidigt inte kul att vara sjuk..hoppas att du blir bättre snart

#24 - Anneli @ spinkfinger.com

Usch då! Hoppas du blir bättre snart!

Powered by Jasper Roberts - Blog