Morgonstund har guld i mun och ett närhetsbehov

Idag var en dag med lite väl tidig väckning. G kände sig ensam tydligen så han måste komma och sova med mig, 4:30 vaknade jag av att han landade på min mage för att sedan lägga sig till rätta på min högra arm.  Klart ensamma barn får komma och sova men sin mor om de vill. Trots att de innebär att de måste krypa över fadern i huset *skrattar* För Gs säng är ju fast i mannens och många gånger ligger det lilla barnet med huvudet på pappas kudde och resten av kroppen i egen säng.  I morse krävdes det tydligen mera. 
 
Mamma fick bara acceptera faktumet att nu gällde det att ligga som en liten sardin. Vänster armhåla var nämligen redan bokad av T. Han sov där sedan kl 02 i natt. Skönt att amningshormonerna fungerar så bra att jag bara vaknar till, lyfter över T till mig och sedan somnar om under tiden han äter. Enda som tar skada är min rygg och nacke för är kanske inte alltid så ergonomiska ställningar man somnar i. 
 
Skall se hur dagen blir med så tidig väckning. Ingen av oss hann somna om innan mannens klocka ringde 5. Vi har inget program spikat, har ju inte fått tillbaka min bil ännu så vi är lite låsta hemma. Hoppas i alla fall att han orkar vara vaken till lunch utan större gnäll och gråt
 
Så här vaknade jag för ett par dagar sedan. Liten ensam gosse som under natten hade kommit för att söka mamma. Var mitt under värsta hostandet då mannen hade rymt till gästrummet. 
 
Och i andra armålan snusade T. 
 
#1 - Jenny

Man sover kanske inte så bra den här perioden i livet men herregud vad mysigt det är 😍

#2 - Freja

Nej men vilka sötnosar. Klart man vill gå till mamma på natten 😂❤️ Barn är så roliga ibland! 💕

#3 - Evelina

Oj vad tidigt ni vaknade! Jobbigt :(

#4 - Carolina

Mysigt att ha båda barnen samlade hos sig. Mina föräldrar har haft det sådär både med mig och min bror och nu med brorsdottern haha :D

#5 - Jennysvardag.se

Det är så mysigt och ha barnen i sängen :) hoppas att han höll sig vaken till lunch :)

#6 - Johanna

Åh så mysigt ! Jag älskar verkligen när min minsta ska komma och lägga sig bredvid mig ! 😍😍 dom stora kan gärna sova i sin säng hahha :D

#7 - Nilla

Oj, det blev en tidig morgon, känner verkligen igen det där från när barnen var små. Trångt i sängen men samtidigt ganska mysigt :)Hoppas ni får en fortsatt fin dag :)

#8 - Sanna

Har inga små själv men en hund som kan väcka mig tidigt i stället!😂

Svar: har en katt som brukar påminna mig om frukost
mariasliv.net

#9 - Emma Engström

Nämen lille vännen, så söt ju! <3

Svar: <3
mariasliv.net

#10 - Frökenny

Kan verkligen relatera till sardinkänslan när man inte vågar röra sig för att riskera att störa barnen, sen vaknar man lite lagom stel..

Svar: lägg till lite hosta som man försöker kväva *skrattar*
mariasliv.net

#11 - Denevigaresenären

Kommer ihåg den tiden så himla bra! Men vad gör man inte för sina små! 🌸🌸

Svar: är ju så kort tid
mariasliv.net

#12 - Moa

Så jobbigt att vakna så tidigt men är så mysigt ❤️

Svar: sov när barnen sover säger de, storebror sover aldrig
mariasliv.net

#13 - Lillan Kind

Oj vilket tidigt uppvaknande, men ni verkar ha haft det mysigt allesammans i sängen!😃

Svar: mysigt men trångt. Mannen stiger upp 5 då han har morgonskift. Ibland sover G förbi larmet och ibland stiger han upp med pappa
mariasliv.net

#14 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Man lär sig sova speciellt med barn om inte annat :). Jag älskar samsovning, gjorde det länge med sonen. Han hade egen säng med fick alltid sova med mig, det tyckte jag var hur mysigt som helst :)

Svar: Jag gillar inte att samsova, mina barn älskar det. Så jag förlorar kampen
mariasliv.net

#15 - Elisa

Vad mysigt att ha inte bara en utan två så nära :) Jag får upp en rolig bild i huvudet när jag läser om din son sovandes i sin säng och på din mans kudde. Inte klokt hur obekvämt det egentligen måste vara ibland med sina sovställningar men de sover gott ändå. :)

Svar: de är verkligen söta. Han sover ju ännu i spjälsängen men vi har tagit bort en långsida och satt sängen upp efter vår då han alltid haft ett stort närhetsbehov
mariasliv.net

#16 - Jennifer

Mysigt när barnen kommer upp i sängen till er :D

#17 - Carolina cuevas

Min son har också näringsbehov när det gäller sömnen.I början avskydde jag att samsova med honom och att få hans fötter över allt.Begriper inte hur dom kan ta en sån stor plats som dom faktiskt gör.

#18 - Katja

Åh vilken mysig bild på er 💗

#19 - Kamilla

Hiskligt tidigt ni vaknade. Små barn i sängen brukade vara kaos tyckte jag ena stunden en fot i ryggen för att nästa någon som låg över en. Mys men ack vad kass man sov.

#20 - Jennie

Men åh så mys 😍 Tråkigt med sömnen, hoppas de snart blir lite bättre ☺️🌸

#21 - charlottelinden.se

Alltså, vilka otroligt söta bilder! Känner igen det där med att tvingas sova i konstiga ställningar. I mitt fall är det dock min katt som tar upp platsen och inte ett barn, haha ;)

Powered by Jasper Roberts - Blog