Leva i ett kaos

Blir smått tokig på att koka mat snart. Orsak: vi har ingen spis och igen ugn. ALL mat skall kokas på EN liten stackars kokplatta. Som det tar evigheter att koka med, tar liksom 20 min att koka bara pasta. Lägg till att vi är både köttätare och vegetarianer i detta hushåll så kan ni fatta frustrationen VARJE måltid. Spricker snart
 
 
Orsaken till det då? Tja spisen som ni ser på bilden är inte ikopplad av olika orsaker. Vår nya spisplatta (vad tusan heter det? en sådan där insats som man kopplar in skillt från ugnen i alla fall) ligger i sitt paket ännu ouppakad. Den kan inte packas upp före vi har fixat bänkskivan den skall ligga på. 
 
Ugnen kan inte packas upp före vi fixat alla skåp i det hörnet den skall installeras i. Till det behöver vi starka armar (tack för hjälpen som vi fått) 
 
Ja, sedan måste visst den nya diskhon och kökskranen också installeras. För att sedan, när alla skåp och kranar är på plats. Ja DÅ kan vi ringa efter elektriker som kommer och drar om typ all el i hela köket. Sååå, till midsommaren har vi väl ett fungerandes kök igen, men vet inte vilket år *skrattar*
#1 - Ariella

Å fy fasen vad jobbigt det lät. Som hämtat ur en svensk komedi film. Hoppas verkligen ni blir klara innan midsommar.

#2 - Emma

Låter inget vidare. Hoppas ni hinner bli klara innan sommaren. Ta hand om dig

#3 - Bella

Fy bövelen. För del att bo i hyreslägenhet 😊

#4 - Amanda

Hoppas värkligen att det blir klart snart inte kul att bo så ❤️

#5 - Hanna Karlsson

Men fy vad jobbigt! Kommer ihåg för några år sedan när vi hyrde en enkel stuga på Gotland där det var just kokplatta på det där sättet. Minns frustrationen över att maten aldrig blev klar och det var ju bara några dagar. Så jag förstår hur ni har det just nu.

#6 - Pärla

Åh fy, förstår att du är frustrerad! Hoppas ni får ordning på det snarast.

#7 - Emma

Nej men gud vad jobbigt och omständligt! Hoppas ni lyckas lösa det så snart som möjligt

#8 - Mirre

Ja kan tro att det är lite meckigt förstår att du blir frustrerad man är ju så beroende av det man vet kan fungera

#9 - Therese Carlsson

Men fan vad jobbigt det där lät. rena mardrömmen =)

#10 - Emmelie

Åh, kan tänka mig att det är frustrerande! Där vi bor nu har vi knappt några redskap i köket och jag blir nog galen på det...

#11 - Jennysvardag

Men fy så jobbigt att det är så mycket som måste fixas innan ni ska koppla in spis och ugnen. Hoppas att ni är klara innan midsommar.

#12 - charlottelinden.se

Åh, fy! Jag lider med dig. Måste vara otroligt påfrestande. Håller tummarna för att det går snabbt så att ni snart kan använda spisen igen!!!

#13 - Michaela

Nämen hualigen vilken jobbig sits. Jag som älskar att laga mat skulle bli tokig på det där. Men skönt att det går o laga mat iallafall. Oavsett fast det tar tid

#14 - Inne hos Ina

Låter jobbigt. Jag tänker ändå att olika one pot rätter borde fungera, om inte köttätaren måste ha kött varje måltid. Älskar såna själv. Annars skulle jag laga mat i mikron om det går :)

#15 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★

Fy lider med dig, det där är inte kul. Jag hade så där i några dagar och det är alltså inte lika länge som er. Då med tanke på hur jag mådde med några dagar kan jag verkligen inte ens i grad förstå vad ni behöver ha :(.

#16 - Sarah

Det låter jobbigt :/ Hoppas köket blir klart snart :)

#17 - Amanda

Kan verkligen tänka mig att det är frustrerande när ni inte har en spis. Hade själv tyckt det var så jobbigt. Hoppas att det går lite fortare att fixa. Långt kvar till midsommar. :)

#18 - Michelle

Kan ni inte skaffa ny spis då ? Någon som är bättre ?

#19 - Lexochlogan

Men okej förstår att det är tufft, det hade jag nog knappt löst. Men man tar vad man har tänker jag måste man så gör man

#20 - Kamilla

Fy sjutton vad jobbigt och knölig matbiten blir för er. Hoppas att er spis snart funkar för er.

#21 - Sandra

Stackare, hoppas att ni snabbt får spisen inkopplad, förstår att det är tufft vid matlagningen ❤

#22 - Själens ro

Lär man sig leva i kaos, blir allt så mycket lättare sen :)

Powered by Jasper Roberts - Blog