Stunderna de leker lugnt tillsammans

Hej från ett morgonpiggt gäng. Pojkarna har börjat sporta med att vakna 5:30 varannan morgon nu. Tyvärr tar de tur så i går var det T som vaknade 5:30 och idag var det Gs tur att stiga upp före grannens tupp (okej grannen har bara hönor så kanske därför barnen stiger upp så tidigt?)
 
Nå, det innebär att vi redan hunnit äta frukost och nu funderar på vad tusan dagen skall föra med sig. Borde ta ett sista ryck och städa/tömma gamla bostaden för nycklarna skall lämnas in i kväll om vi går genom slutgranskningen. Varför lämnar man alltid det till sista minuten och så står man där med de där 5 lådorna fullstuvade med saker om man inte vet vart man skall packa? Livet i ett nötskal
 
I går kväll kände sig G lite ensam i lekrummet. Så han packade en väska full med divers duplo, byggklossar och annat smått och gått som han tog med till vardagsrummet och hällde ut på golvet. Tilläggas kan är att de kanske är 2 meter mellan rummen och man ser in i lekrummet från vardagrsummet.
 
Nåväl. Just nu sitter båda pojkarna och "leker" tillsammans röran. Det innebär att en sitter och bygger och försöker roffa åt sig så många klossar det bara går och den andra sitter och kastar klossarna runt sig. Båda är dock nöjda så då är även mamma nöjd. Win Win liksom direkt från morgonen
 
 
#1 - Amanda Stödberg

Ser ut som ni haft bra start på dagen. Det är så mysigt när barnen får för sig att den är ensamma fast man sitter intill och ska ta med sig leksaker dit man är.
Skönt att ni hunnit med så mycket nu på morgonen :)

#2 - Emmelie

Vilken tidig morgon och jag känner igen mig i att vänta till sista stund med grejer, så typiskt! Vilket initiativ av han ändå att hämta klossarna, kanske blir roligare att bygga där!

#3 - Jennysvardag

Hönor låter ju lite dom med ju, det gör mammas hönor iallafall haha. Varför sitta ensam och bygga när man kan få hjälp av brorsan? 😉 Skönt att dom leker lugnt tillsammans :)

#4 - Pärla

Det ska börjas i tid sägs det haha men lite väl tidigt kanske. Jag blev väckt av vovven som skällde mig i örat.
De där med flytt, känner så igen mig med att göra allt i sista minuten.

#5 - K

Packa väskor och flytta mellan rummen och bygga nya kojor var standard när killarna var små. Kul för dem men vilken röta det blev.

#6 - Emma

Åh vad jobbigt att dom vaknar så tidigt! Men kul med lego. Sonen älskar det

#7 - Moa Larsson

Känner igen det där med att det ska flyttas runt grejer. Lilla My brukar komma släpandes med hela bollhavet ut i vardagsrummet ibland. När vi bygger hus ska det verkligen bli ett lekrum vägg i vägg, men det verkar som att det inte hjälper hemma hos er, haha! Sägs ju att man ska ta tillvara på tiden innan de blir stora och inte vill vara med oss alls längre!

#8 - Sara

Så länge alla är nöjda är det ju frid och fröjd. Att flytta är roligt men sååååå krävande också att det inte är underligt alls att det ibland (typ alltid) blir precis så som du beskriver.

#9 - Jane

vilken mysig morgon det låter som att ni haft det och så kul att dom leker så bra tillsammans, syskonkärlek.

#10 - Therese Carlsson

Här vaknas det väldigt tidigt med ofta men inte varje dag men ofta och jag bara önskar att 5åringen kan sova

#11 - Katja

De stunderna när kidsen leker lugnt!! De är fantastiska (och väldigt få och korta hemma hos oss) 😬

#12 - Amanda

Så mysigt att han pakade sin lilla väska ❤️ och kommer ut och leker när han känner sej ensam

#13 - Hannah

Håller med dig om det där med att flytta, jag är precis lila dan 😅

#14 - Johanna

Jag tycker det är skönt att gå upp tidigt ! Man hinner så mycket mera då :D men sen är det alltid skönt att ligga kvar ibland :) har också klossar till min dotter , dom brukar alltid lika överallt ! Haha

#15 - Snabela

Känner igen mig i att lämna mycket in i det sista. Brukar ofta tänka att jag brukar hinna, men i slutändan får jag stressa för att hinna bli klar.

#16 - Linda

Jag gör samma.suck. Det är tur att jag har min fru för hon vägrar vänta in i det sista. Hon har alltid penna och papper, skriver listor och planerar.

#17 - Michaela

Nämen haha vad busigt att leka i vardagsrummet istället. Men samtidigt mysigt

#18 - yasmine mamma till dennis och angelina

kul att bygga med klossar ju, så söta dom är där dom sitter och bygger hehe.
Hoppas du tar ditt sista ryck och att det går bra med städningen av gamla bostaden.
Ha en fin måndag kram

#19 - Bella

Hoppas att de går bra att lämna nycklarna ikväll. Hoppas att ni har haft en bra dag

#20 - Jenny

Så där gör mina ungar med. De har varsitt rum med sina saker i men nog förbenat slutar det med ett stort kaos i vardagsrummet med alla leksaker.
De vill väl ha sällskap gissar jag....

Skickar en styrkekram och hoppas de sover i alla fall till 6:30 snart.. haha!!!

Kram kram

#21 - Sarah

Vad jobbigt att dom vaknar så tidigt :/ Haha jaa tyvärr blir det ju ofta så att man skjuter upp tråkiga saker till sista stund (A)

#22 - Emma

Härlig tid att vakna här vaknar vi 05.00 varje dag. Fin bild på två sötisar som bygger

#23 - Sanna

Hihi såklart alla klossar skulle vara i vardagsrummet :) härligt att dom är nöjda tillsamman!

#24 - Josefine

Min son gör likadant. Tar in all sin duplo och böcker i vardagsrummet och leker här. Även om jag mer än gärna leker i hans eget rum :P

#25 - Sverige influencer

Härligt när är så små & försöker bygga & den andra slänger saker här & där perfekt morgon.

#26 - Ullie

åh va söta o leka sådär
usch man är inte pigg då de vaknar tidigt . min älste skulle alltid upp halv sex ett tag suck
hoppas det gick bra med lägenheten o städ

#27 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★

Ja du det där med att vänta till sista minuten, alltid väldigt intressant och nog blir man frustrerad på sig själv :-o. Skönt ändå att veta att ni snart kan lämna ett kapitel i livet för ett annat?

#28 - Mirre

Oj ja det är tidigt, samt sedärja ,mysigt det fick och leka där, akta så ni ej trampar på det, det har jag gjort några ggr och det gör ju sååååå ont

#29 - Amanda

Fy så tidigt dom vaknar. Hade varit så trött, hoppas att det snart vänder och ni får lite mer sömn. Skönt när barnen kan leka lugnt och man själv kan vara nöjd :)

#30 - Sandra

Det är ändå så bra när kidzen har varandra ❤ De ser ut att må så gott. Hoppas mamma kunde ta det lite lugnt när de lekte snällt 🙂

#31 - Michelle

Ja så kan de va att allt blir i sista minuten . Lätt hänt 💕

#32 - Sara

Haha, så typiskt att allt ska vara i vardagsrummet fast man har dem bara någon meter bort ändå :P Känner verkligen igen det där!

Powered by Jasper Roberts - Blog