Vilken födelsedag det blev

Hipp hipp hurra gör mig i går. 35 år, usch vad de börjar låta gammalt.  Fast vi glömde bort att fira mig. Orsaken stavas F L Y T T
 
Vi har alltså äntligen flyttat in i vårt egna hus. Sedan januari har vi hållit på och fixat här så var verkligen en stor dag igår. 
 
Men för att flytta krävs det att man packar. Och packar samt packar lite till. Fattar inte hur vi kan ha så mycket saker. 70!!! bananolådor fyllde vi, pluss de 15 vi inte packat upp sedan förra flytten. Och en massa svarta sopsäckar. 

 
 
 
Men nu är sakerna inne. Att vi sedan inte kan gå är en annan historia. 
 
 
Som synes är vi inte riktigt helt klara med remonten. Det som saknas är tex ett kök *skrattar* Vi har fått vitvarorna men skulle kanske behöva fixas lite skåp och bänkar att installera dem i. Länge leve vi utan spis
 
 
Gardinstänger har vi inte heller lyckats köpa. Så lösningen i sovrummet är en svart sopsäck. Eller jag hade reserverat gardinstänger på jysk men missat att man måste hämta ut dem redan följande dag. Ja ja, nytt försökt nästa vecka
 
#1 - Gerra K-Son

Bra blogg, fina talande bilder. Återkommer.

Mvh Gerra...

http://www.gerra.se/

#2 - Pärla

Grattis i efterskott. Men så kul att flytta även om det tar mycket tid och lust så att säga. Snyggt med sopsäcken ;)

#3 - Amanda

Vad jobbigt att flytta stort grattis i efterskott hoppas du fik en bra dag endå☺️ hoppas att du hittar gardin stänger

#4 - Jennysvardag

Vad skönt att ni har flyttat nu, man lever ju i ett kaos ett tag när man har flyttat. Vilken smart lösning som ni har kommit på. Dåligt att man måste hämta ut de dagen efter. Hoppas att du kommer ihåg dom nästa gång :) grattis i efterskott :)

#5 - Jennysvardag

Så härligt att ni har flyttat nu. Men lever ju i ett mindre kaos när man har flyttat. Smart lösning med sopsäcken. Hoppas att du kommer ihåg gardinstängerna. Grattis i efterskott :)

#6 - Michaela

Åh det är ju en Pers att flytta tycker jag. Men härligt o ha det gjort. Stort grattis i efterskott 😍

#7 - Sanna

Grattis i efterskott :) ojojoj ni har lite att göra med andra ord, hoppas det går bra!

#8 - Sara

Stort grattis i efterskott till dig!! Men du, 70 bananlådor var verkligen inte dåligt :P haha! Hoppas ni kommer trivas nu :)

#9 - Marie

Oh skönt at få flytta hem då fast det är mycket att göra och grattis till dig

#10 - Moa Larsson

Stort grattis i efterskott kommer härifrån! Och vad kul med huset, trots att det kanske känns övermäktigt och rörigt just nu. Jag ser fram emot att läsa mer om det och se hur ni får iordning ❤️

#11 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★

Men du så kul med flytten måste jag säga, trots att ni inte är riktigt klara men vet du, det kommer en dag när ni är det :). Grattis på födelsedagen också, vi är alltså födda samma år :). Jag fyllde 35 den 11 februari i år :)

#12 - Sarah

Grattis i efterskott :) Så roligt att flytta in i sitt egna hus :) Förstår att det var mycket jobb med flytten :P

#13 - Sandra

Grattis i efterskott. Visst är det sjukt mycket man samlar på sig under åren som går. Man får leva lite bohemiskt under flytttider. Ni löser nog spisfrågan på ett eller annat sätt 😉
Minns att vi inte hade tallrikar uppplockade emellan flytt så det blev typ kebab och pizza ofta. Dyrt, men värt det ❤

#14 - Amanda

Grattis i efterskott och vad skönt att ni äntligen har fått flytta in trots att det är lite stökigt. Men så blir det ju alltid. Och så inser man hur mycket saker man har :D

#15 - charlottelinden.se

Wow, vad underbart med eget hus! Det är verkligen det jag drömmer och längtar mest efter i livet just nu!

#16 - Michele

Är ju ändå roligt med flytt även om DEt är mkt o göra . Hoppas flytten kommer att gå bra 💕

#17 - Kamilla

Grattis till dig. Förstår att din dag glömdes bort lite mitt i flytten. Svarta plastsäckar är bra lite både det ena och andra.

#18 - Lexochlogan

Grattis, kul med fler april barn, fyller 36 på torsdag här. Å vad skönt att skytten äntligen är klar, vilken dröm att få sitt eget hus. Vi bor i radhus men drömmen är en villa i framtiden.

#19 - Sara

Grattis i efterskott Så skönt at ha sitt eget hus även om det brukar kännas lite segt att packa upp allt. Å andra sidan så tänker jag att man kanske inte behöver precis allt det där som man aldrig packar upp liksom?

Powered by Jasper Roberts - Blog