Ångesten inför framtiden

2.1.2019 idag. Om tre månader och 12 dagar tar min mammaledighet slut. Vad skall jag göra då? 
 
Efter att vi flyttade har jag nämligen inget arbete alls att återgår till. Inte för att jag hade de innan flytten heller men jobbat som inhoppare och längre vikariat på mikrobiologi på vasa centralsjukhus och någonstans på labben skulle säkert finnas behov av en liten Maria ;)
 
Jobb som bioanalytiker växer ju inte direkt på träd heller (okej okej, jag SKAAAAA väl få undan de där sista 10 studiepoängen så jag blir klar). Jeppis är ju inte heller den stad med flest lediga jobb i om vi säger så. Eller jo vet att de i kokkola har ett jättebehov av folk till labben men inte så sugen på att A börja pendla dit, B det är "lite" stressigt där. C jag skulle bli kollega med min man och kan kanske vara bra att i alla fall inte jobba på samma ställe, vi har ju trots allt studerat ihop i 3,5 år ;)
 
Just nu försöker jag faktist få genom i alla fall en deltispensionering (som kan vara rätt provocerande hos vissa) Var skall en kvinna i sina bästa år (34) vilja gå i pension? Nå orsaken till det stavas EDS. Samt att mitt höger ben ännu inte fungerar som det skall. 
 
För att jag skall orka med ett helt arbetsliv, om jag kommer göra det, är jag tvungen att rehabilitera (eller kanske habilitera då jag aldrig kommer bli "frisk") Att jobba 40 timmar i veckan fungerar inte om man samtidigt behöver lägga timmar på fysioterapi, vattenterampi mm. 
 
Läkarna jag pratar med säger bara att jo jo, vi tar det sedan. När är sedan? Just nu väntar jag på att få remisser på fysio i alla fall, har bara tagit 4 månader hittillls *suckar*
 
För att i all fall få in lite pengar har jag anmält mig som vårdledig till  juni 2021 (T) och med G dec -2019. Dock är det inga pengar man lever loppan på. 
 
 
#1 - Sara

Men du, kan du inte vara sjukskriven tills remisserna är klara?
Sen tänker jag att det ibland lönar sig att vara besvärlig, ring och tjata om det har tagit fyra månader?
Även om det inte fungerar så har du ju iaf försökt då?

#2 - Sara

Men du, kan du inte vara sjukskriven tills remisserna är klara?
Sen tänker jag att det ibland lönar sig att vara besvärlig, ring och tjata om det har tagit fyra månader?
Även om det inte fungerar så har du ju iaf försökt då?

Powered by Jasper Roberts - Blog