De två tokarna som gick ut

Vissa dagar syns de bättre än andra dagar att vi fått ett barn var. Jag är ju den mera hyper av oss medans mannen är den som gärna tar det lugnt och inte alls mår illa av en dag på soffan. 
 
G är ju precis som jag, eller tom ett varv extra medans T i alla fall försöker ta sovmorgon stackarn. 
 
Så ni kan ju gissa hur födelningen såg ut idag i rusk och slaskvädret. Vilka två som satte inne och vilka två som drog på sig vattentäta ytterkläder och gick ut en sväng i snöslasket. Jepp började ju såklart regna när vi stängde ytterdörren (var är föresten all snö de lovat. Går ju och väntar på den) 
 
 
Parken var lite tråkig idag tyckte G. Han brukar stå och ösa snö från parkbänken, men idag hade någon annan hunnit dit före honom. Så vi hängde bara där i kanske 10 min. Sedan tog vi en riktigt långpromenad. 
 
G bestämde vägen och mamma styrde så att de inte blev alltför tokigt. Måste sätta på stegmätaren för att kolla och 35 min gick vi faktist en hel kilometer. Ganska bra för en tvååring tycker mamma i alla fall. Hoppade i diverse vatten/slaskpölar också.
 
Avslutade med att åka pulka på bagården, mest för att få pulkan flyttad till framsidan av huset. Och nu händer vi båda på tork
#1 - Frökenny

Härligt med långpromenad på nyårsdagen! Hoppas att snön kommer snart!🌸💕

#2 - Pärla

Låter som ni fick en härlig dag ute iallafall ❤️

#3 - Jennysvardag

Det är ju så härligt att gå ut och leka med barnen. Tråkigt att någon annan hann före med snön. Jag längtar som bara den efter all snö, den kom och försvann.

#4 - Viktor

Skönt med en långpromenad ju! Sådant kan behövas ibland! Hoppas ni har en bra dag ! :)

#5 - Anna

Så härligt att ni fick en av var så att alla får som de vill ;) Låter väldigt mysigt med en promenad. Skulle gärna se lite snö här nere i Skåne också.

#6 - Michaela

Låter riktigt härligt med en långpromenad! Önskar er en god fortsättning❤

#7 - Hanna

Hade görna gett mig ut på en promenad idag men är genomförkyld. Mysigt med snön.

#8 - Sarah

Så roligt att åka pulka :) Tråkigt med slaskväder :/ Förstår att ni är blöta nu :P

#9 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★

Så intressant att era barn fått dela upp sina egenskaper mellan er tycker jag. Ser du någonsin likheter hos båda er hos båda barnen också? Trist att det var så där i parken :/. Men promenader kan ju också vara härliga :)

Svar: Jepp, finns nog både och. Äldre ser man det ju tydligare då han är två, lillebror är ju bara 6 månader så har inte så mycket "personliga drag" ännu
mariasliv.net

#10 - Johanna

Hahah, men underbart!Jag är precis som er medan min sambo är som din man, förstår inte hur man kan ligga inne en hel dag och han förstår inte vart min energi kommer ifrån. Kram <3

#11 - Björn

Härligt med promenad i detta vädret :) pch åka pulka det kunde inte vi göra dock all snö är borta typ här i karlstad 🧣🧤

#12 - Madde

Snön saknar man allt. Trist då det bara är grått och trist.

#13 - Mirre

Hörligt att komma ut på långpromenad och så ändå, man blir ju piggare

#14 - Junitjej

Så himla skönt med en promenad! Det är så skönt att vistas ute.

#15 - Moa

Vad skönt med långpromenad, vi längtar efter snön här med ❤️

#16 - Katja

Vi har också fått en av var! Minstingen är uppmärksamhetskrävande och aktiv som morsan och storebror är strukturerande och en tänkare som pappan! Roligt att se hur de blir!!

Powered by Jasper Roberts - Blog